Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng
Alt 12.03.2007, 10:10   #61
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ugur sakın grubumuz hakkında yorum yapma vede sitemizde bi duyuru yaptık ona uy !!!
2) olay halen çözünmemiştir..bu baslık halen 67 gtd topıc altında oldugu sürece afkemre isimli arkadas özür dilemedikçe de çözünmeyecektir..
3 )Bi sorun varsa bunu ugurla değil grubumuzdaki yetkili kimse onunla konusulması gerekecektir...
4 ) gerek mac öncesi aldıgım duyumlar gerekse de bu olayla görüldü ki halen 67dernek merkez tayfa grubuna üstünlük saglamak amacındadır..

unutmadan bi de arkadas '''Biz Su Gelmedi Bu Gelmedi Olaylariyla Ilgilenmiyoruz Biz Vardik Diyoruz '' demiş biz kimin ne oldugunu biliyoruz sizin maca giderkende resimleriniz mevcut biz kimin ne oldugunu biliyoruz....

Ya Emre olayı kapattım diyorum.Dün Uğuru buldum ve konuştum diyorum.Ben herkesin bu sitede ağzını kapamak zorunda değilim.Kimse kimseye üsütünlük sağlayamaz.Tribünde birlik olma vaktidir dedik .Ben gerekeni yaptım dedim.Daha neden bu olayları uzatıyorsunuz.Tamam illa özür mü istiyorsun Afkemre nin yerine ben özür diliyorum.Bundan sonra polemik olmasın.Ben dün Mecnun başkan ile görüştüm herşeyin daha güzel olacağının temennisini verdim.Başkan ile pankartlarla alakalıda konuştuk,bu konuyuda hep beraber konuşup çözeceğiz.Ama halen yok bizim pankart yok sizin pankart meseleri devam ediyor.Bu yazıları başta Mecnun başkan olmak üzere yönetim kurulu üyeleride okuyor.Bundan sonra bu konunun uzatılmasını istemiyorum.
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır