Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 12:05   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
ao19802206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizm futbolcular suçsuz demedim.

Yazımı iyi oku bakjalım o sahaya atlayan taraftarı mı savunuyorum?

Oyların çıkş sebebi 1) Hakem 2) Sivasspor oyuncuları 3) Trabzsonspor oyuncularıdır.

Daha önce böyle bir olay yaşanmadıo için bunu hiç bir şeyle kıyaslıyamazsın. Hükmen mağlubiyet şartlarına bak. Bu olaya hükmen mağlubiyet verilmez. Fakat ertleme şartlarına bakınca verilir. Bunun adaletini kim yapacak?

Irkçılık suçlaması yapan herkes ********in önde gidenidir. Olayları anladıkta nerden çıktı o. Balili maç sonunda yok dedi öyle birşey. 1 saat sonra tv ye çıktı var dedi. Kim inanır şimdi ona.

Ekemk verdiğiniz insanları iyi seçin
Talimat ne diyor?
Puan silinmesi, lig dışı bırakma ve alt kümeye indirme:
Madde 28:
b) Hakemin müsabakayı devam ettirme imkânını bulamaması halinde federasyon tarafından, birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar tenziline karar verilir.
Tamamlanamayan müsabakaların sonuçları:
Madde 29:
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder.
Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
Futbol disiplin talimatı
Saha olayları:
Madde 30: Seyircisi, mensupları, sporcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kuruluşlar, bir veya birden fazla olmak üzere, saha kapatma cezası veya resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası veya resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılır. Disiplin Kurulu, olayın ağırlığına göre, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kuruluş hakkında yalnızca para cezası vermekle de yetinebilir.