Trabzonspor yandı !
akşamki olaylı maçtan sonra Trabzonspor'u tarihi cezalar bekliyor...
______________________________ ____________________________
Trabzon'da yaşanan üzücü olaylar nedeniyle, bordo mavili takımın 3-0 hükmen yenik ilan edileceği ve 6 maç da seyircisiz oynama cezasına çarptırılacağı öğrenildi.
Karşılaşmanın temsilcisi Metin Demir ile Tufan Öktüren’in raporları doğrultusunda Trabzonspor’un tarihi bir ceza alacağı bildirildi. Müsabakanın uzatma dakikalarında meydana gelen olaylarla ilgili olarak hükmen yenilgi kararını Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek. Daha sonra Disiplin Kurulu’na sevk edilecek olan Trabzonspor’un talimatnamenin 30. maddesi gereği en az 6 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılacağı belirtildi.
Bu arada hakem Bülent Demirlek’in, soyunma odasına gittikten sonra gözlemci İbrahim Aksoy ile bir görüşme yaptığı, daha sonra ise MHK Başkanı Hilmi Ok ve Asbaşkan Sabri Çelik ile bir telefon görüşmesinde bulunduğu kaydedildi. Trabzon’da görevli üst düzey mülki amirlerin hakem Demirlek’e yaptığı baskıya karşın, genç hakemin sahaya çıkmadığı öğrenildi. Trabzonspor’un yarın Disiplin Kurulu’na sevk edileceği ve çarşamba günü de savunmasının isteneceği ifade edildi.
____________________
spor3
|