--->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
Evvela birinci mesele Balilinin bu tarz sertlikle karşılaşması Trabzon maçıyla bir ilk değil. Geçen senelerde de <pis yahudi> söylemleride oldu. Yaa arkadaşlar İsrailde futbol ligi var Araplardan oluşan birde takım var bildiğim kadarı ile yeni teknik direktörleride Yahdi ve bununla kalmıyor bu takımda 5 adet yahudi oynuyor. Bu takım İsrail süper liginde mücadele ediyor. Biz nelerin mücadelesini yapıyoruz. Balilinin hırslı futboluna agresiflik provakatörlüğe götürdüğünü söyleyen takımlar başkanlar vede seyirciler; yarın birgün Baliliyi takımlarında gördüklerinde ne düşünecek veya ne yapacaklar anlam veremiyorum. Artık bu konuyu acil kapatmamız gerekiyor.
İkinci mevzuda bir arkadaşımızın İngilizce yorumu. Bazı yorumcu arkadaşlarımız katılmamış. Ben anlayamıyorum. Hani bizim sitemize dünyanın her yerinden giriliyordu. Basın ve yayın kuruluşları demedimi Sivasspor.CoM'un Türkiyenin en güncel ve en kapsamlı Taraftar sitelerinden biri olduğunu... Şimdi benim Sivassporuma Angoladan-İngiltereden-Yeni Zellanda dan- Çinden bir oyuncu geldi. Ülkesinde çok sevilen bir oyuncu. Girdi bizim siteye, ne anlayacak Türkçeden arkadaşlar bana söylermisiniz. 5 yaşındaki çocuklar gibi sitenin resimlerine mi bakacak. Yapmayın bırakın bunları. Eurovision da bile İngilizce şarkı ile temsil ediliyoruz. Türkçe konuşurken ve yazarken bizler güzel dilimizi kullanalım bize yeter. Bırakın belki bir yabancı sitemize girdiğinde anlayacağı bir iki kelam bulsun. Sadece bir yorum
Saygılarımla....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|