-->: sivasa oyun oynamayın...
Türk Futbolunun lokomotifleri malesef bu 3 takim isimize gelsede gelmesede durum bunu gösterioyr parasi olan düdügü caliyor.Ben Size Bir Almanyadan örnek verecegim.Almanyanda Hannoverlisi kendi takimindan baska takimi desteklemiyor Dortmundlusu yine ayni Kölnl yine ayni,3.lige takimi olan sehirler bile sadece kendi takimini destekliyor, söylemek istedig her sehir sadece ve sadece kendi Sehrinin takimini destekliyor. Peki bizde bu durum Nasil Fenerbahce Bizim 25.milyon Traftarimiz var diyor. Gs bizimde 20 milyon var diyor BJK Arjantinli yeni aldiklar Futbolcu bile 20.milyonluk bir takima geldim diyebiliyor. Geriye ne kaldi türkiyenin Nüfusu suan kac milyon oldugunu tam olarak bilmiyorum 65 milyon sadece bu 3 takima gönül verirse Anadoludan nasil sampiyon ciksin. SIVASSPOR.COM Sitseinde kendini Sivasli zanneden cok zavalli var Yok efendim Ben galatasarayliyim Bizim En iyi oyuncumuz Galatasaraya gittsin ben BJK liyim Besiktasa Gitsin ben Fenerliyim fenere gitsin sonra Anadoludan sampiyon cikarmi yorumlarinda bu sahislari görünce Yaptiklari yorumlarin ne oldugunu bilmeden yorum yazmalari insani cileden cikariyor. Her kes kendi takimina sahiplenmesse Anadoludan Sampiyon Manpiyon cikmaz bu kafayla..
Sivasspor Nicin ilk önce cezayi yedigi Duruma gelince olay cok basit,Federasyon her takimada savunmalari icin süre taniyor,Sivasspor Süreyi kullanmadan Federasyona mactan sonra yazili ve sözlü olarak bas vurmus ondan dolayi sivassporlu futbolcular federasyon Tarafindan cezaya carptirilmis .... Bizde bekleyebilirdik sonuc ne olurdu bininmez....
Trabzonspora gelinde trabzonspor bizim gibi aninda yazili olarak bas vurmadan bekleme zamanini kullanmis on dan dolayi aninda federasyonun karar verme imkani yok incelenip karar varmesi gerekiyor ..
Adaletli bir kara cikacagina inanmiyorum....