Alıntı:
nazimgulturk Nickli Üyeden Alıntı
ne saçmalıyorsun sen ya !!!!
bu nasıl bir zihniyet siyasi iktidar yönetiyor bu ülkeyi köy kahvesi değil bura kendi kafana göre iş yapasın 99 /2002 arası 7 şehit verdik ve bitmiş bir terörle aldılar ama şu günlere bak yüzlerce binlerce şehit verdik ben mi yaptım bunu ...başbakan benmiyim talimatları benmi veriyorum amerikadan gelen heberleri dört gözle benmi ben bekliyorum ..
bu ülkeyi aldıkları günden beri hep bölmeye çalıştılar ve halada devam ediyorlar artık son zamanları bedelini ödemeye hazır olsunlar bunların destekçileride aynı şekilde olacaklara hazır olsun .....
BİZİM SİYONİST MAŞALARINA VERECEK OYUMUZ YOK
DEFOLUP GİTSİNLER BU ÜLKEDEN ...
YAHUDİ MAŞALARI..
ABD MAŞALARI...
|
gardaş git bu konuları siyasi bir platformda taşı oldumu burası bir SPOR sitesi SİYASET sitesi değil... bilgi birikim ve düşüncelerin birçok siyaset sitesi var oralarda paylaş.. şehitler toplumun ortak acısı olduğu için burada veriliyor toplumda ülkemizde birlik beraberlik olduğu için burada veriliyor.. oldumu acını paylaş terörü lanetle ama %47 oy almış bir partiyede bu şekilde ağır suçlama ve ithamlarda bulunma sivasta %65 oy almış bir parti akp daha seviyeli konuş bence..
nasıl ki sivaSSporumuz ortak sevgimiz ise pkk ortak düşmanımız
illa siyaset yapacaksan burada yapma !!