--->: İLK YARININ KRALI SİVAS
Bülent Uygun ve Mehmet Yıldız dahil herkes sezon sonunda bu takımı şampiyon yapıp tarihe geçebilirler. Sonraki sezonlarda Sivas'ın ligde kalıcı bir takım olabilmesi için bu özveriyi herkes yapmalı.
Sezon sonunda elde edilecek başarıyla taraftar desteği ve sponsor desteği de kalıcı hale gelecektir. Sivas Spor sezon sonu başarıyı hedefleyerek aynı profesyonel anlayışla çalışmalarına devam etmeli, polemik ve gereksiz tartışmalardan uzak durmalı.
Sivas Spor'un kadrosunda çok değerli oyuncular var, bu oyuncuları barındırabilen bir Sivas'ın ekonomik sorunlarının çok rahatsız edici düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonlar ligine girmiş bir Sivas'ın ekonomik sorunu kalmayacaktır, hedef Şampiyonlar ligi olmalı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'la ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynayacağını da düşünürsek Şampiyonlar ligi gerçekçi bir hedef Sivas Spor için.
Şampiyonlar ligi ve Avrupa maçlarını yakından takip ediyorum, şu an Fenerbahçe ve Sivas üst düzey bir futbol oynuyor. Başarılarınızın devamını diliyorum, selamlar.
|