Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Olimpiyat Stadını Dolduralım
Alt 14.01.2008, 20:56   #137
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

Şimdiden bir çok mazeretler uydurulmaya başlanmış ayrıca bazılarıda fiyasko olmasını bekler gibi kimse gitmez diyerek destek olnunacağı yerde köstek olmaya calışıyor kimin eline ne gececek seyircinin az gelmesinden anlayamadım şartlar ne olursa olsun ben ve cevrem orda olactır ve ben inanınyorumki en az 20 bin kişi orda olacaktır bazılarının ben demiştim bak dediğim cıktı 2-3 bin kişi geldi demesine fırsat vermeyeceğiz sivassporu seven herkes cumartesi günü bir fırsatını bulup mutlaka bu maca gelmeye calışmalı tahmin ediyorum taksimden belediye otobüsleri kalkacaktır olimpiat stadyumuna gitmek öyle denildiği gibi zor değil insanın içinde olduktan sonra dağları aşar bu macı izlemek için şartlarımızı zorlayalım istanbuldaki sivas seyircileri için Nagatif düşünenlerin sevincini kursağında bırakalım
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...