--->: HOŞGELDİNİZ...
selam ben bu siteye daha yeni uyeyim cok guzel site yapanlardan allah razi olsun degerli yoneticiler neriye yazacagimida bilmiyorum ama buraya yaziyorum gereken yerelere uygun gorururseniz site yoneticileri benim fikrimi onerimi aktarirsaniz memnun olurum efendim ben yurt disinda yasamaktayim ve ilimizle ilgili spor veya daha baska seylerde basarili olamasindan gurur duyuyorum bence gec kalinmis basarilar hep soyleniyor yedi milyon sivasliyiz bence kuru kalabalik hicbir ifade etmez yurt disinda iki milyon sivasli var eger bunlari harekete gecirecek bir lidere ihtiyac vardir birlik beraberlik icinde hareket ettirecek bir lidere iki milyon avrupada yasayan sivasli sivas spora her ay bir lire katki yapsa dunyanin en buyuk kulubu oluruz sivasimiz fakir halen bilet parasi bulamayip maca gidemiyen insanlarimiz var birakin sivasimizin icindeki halkimizi gelin avrupaya acilin ben bir lira degil yirmi lirayi her ay masimdan kesilip sivasda acilacak bir hesaba yatmasini cani gonulden veririm iki milyon avrupali sivaslinin besyuz bini benim gibi dusunse inaniyorum turkiyede tek buyuk oluruz dunyada sayili kulupler arasina gireriz gelin bu devi harekete gecirin saygilarimla
|