-->: MAÇIN ARDINDAN
sivassporumuzu ve onu bugünlere getiren başta mecnun otyakmaz teknik direktörümüz bülent uygun ve tüm emeği geçenleri sergiledikleri onurlu ve yürekli duruşlarından dolayı kutlamak istiyorum onlar her şeyin her türlü desteğin en alasını hak ediyorlar sivasa sivas halkına sivasspor aracılığıyla sivasın adını duyurmak suretiyle en büyük katkıyı sağladılar ama biz onlara layık bir taraftar olamadık ne yazık ki bugün maçta 90 dakika boyunca 200 kişilik fenerbahçe taraftarının yaptığı tezahüratları dinleyen 10000'i geçkin bi kuru kalabalık vardı daha kendi aralarında anlaşamayan gruplara bölünen ıslıklamaktan küfür etmekten öteye geçemeyen bi taraftardan bahsediyorum büyük takım olma yolunda gideceksek önce büyük takıma yaraşır bir taraftar kitlesi oluşturmalıyız maçlar sahada bitiyor ama taraftarın 12. adamın katkısıyla kazanılan birçok maç hatırlıyorum bir de maçtan önce fenerbahçeli oyuncuların seyircimize jest olarak uzattığı çiçeğe karşılık olarak kartopu fırlatmamız hiç hoş bi görüntü değildi eğer biz sivaslılar olarak kötü imajımızı silmek unutturmak istiyorsak öncelikle bu türlü eylemlerden uzak durmalıyız bülent hocamız taraftardan özür diliyoruz demiş ama tribünde özür dilemeyi hak eden bi topluluk yoktu özür dilemesi gerekenler taraftarlar olması lazımdı biz özür dileriz hocam 90 dakika boyunca sustuk;çekirdek yiyip küfür ettik;fener taraftarının orkestrasını dinleyerek uyuduk inşallah taraftar ruhumuz bir an önce ortaya çıkar da biz de tribünlerde sov izleriz şampiyonluk istiyorsak öncelikle şampiyonluk için katkıda bulunmalıyız biz bunları başarırsak bu takım bizi hiçbir zaman hüsrana uğratmaz tüm sivassporlu oyuncularımızı verdikleri onurlu yürekli mücadeleden dolayı kutluyorum kimse moralini bozmasın daha önümüzde 14 maç var şampiyonluğu sonuna kadar kovalarız evelallah
|