Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SERVET OLSAYDI
Alt 06.04.2008, 21:58   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen -->: SERVET OLSAYDI

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EĞER SERVET ÇETİN GEÇEN SEZON GALATASARAYA YOK PARASINA SATILMASAYDI (500 MİLYARA BUGUNKÜ DEĞERİ 5 MİLYON EURO ) SİVASSPORUMUZ BU SENE ŞAMPİYON OLURDU DİYORUM BEN. ÇOK İYİ BİR TOP KESİCİ OLAN SERVET ÇETİN DEFANSTA YAPTIĞIMIZ BU HATALARIN YAPILMASINA ENGEL OLACAK İSTANBUL TAKIMLARINDAN DAHA FAZLA PUAN ALACAKTIR. SİZ NE DERSİNİZ? HAKSIZMIYIM.
Servetin bonservisi elindeydi adam kafasına koymuş sözde büyütülmüşlere gitmeyi zaten anlaşmalı yani şartlı geldi eğer yönetim istediğini kabul etmeseydi başka kulübe gidip ordan gs gidecekti bu serveti boş verde bizim oyuncularımızın sakatlığı olmasaydı durum böyle olmazdı bizdeki sedat ,diallo servetten aşağı kalır neyi var bence aynı ayarda canımız sağolsun önmüzdeki maclara bakalım
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla