--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Sayın hocamı yürekten destekliyorum trabzondan mert delikanlı insan cıkar bir düşünün hasan dogan kim başbakanın yakını başbakan hangi takımı tutuyor fener kardeşim maliye bakanı tüm külüplerin vergi s.s.k borçlarını 5 yıl erteledi peki önceki federesyon zamanında niye yapmadı,yapmaz çünkü fikirleri zikirleri ters diyeceksinizki siyaset yapma bu güzelim futbola siyaseti kim bulaştırdı buğünkü varlıgından bir türk olarak hicap duydugum hükümet yazık çok yazık Allah bir gün bu devletimize de yapılan bu haksızlıklarından hesap soracak ane mutlu türküm diyene SAGOLSUNLAR 301 Cİ MADDE OLAN tÜRKLÜĞE küfredenleride serbest bırakacak sövebilirsiniz diyecekler ey başbakan TÜRK milleti bu kadar basit bir millet degil kendinize gelin hesabını mahalli secimlerde bu millet senden sorar unutma bu millet sahipsiz degil istediğin gibi atını koşturaman bunun için hocamın söylediği dogru cani gönülden destekliyorum tüm yiğidolara sevgi ve saygılarımı sunuyorum burdan Sayın Başkanımıza Sevgili hocamıza O Güzelim futbolcu kardeşlerime eşi bulunmaz mert yiğit yiğidolara sevgilerimi sunuyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|