Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 17:01   #137
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
Geche1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayatımda okuduğum en komik haberlerden biri onu geçtim yorumlar daha ilginç ve komik.Bakın beyler bayanlar şu zihnitten kurtulun. Böyle bi düşünce olmaz. Sivaslıyım diye Sivasspor'u tutacağım diye bir şey nerde görülmüş. Bu işin ekmekle, pideyle, çörekle,suyla,i kolayla... bi alakası yok bu bir aşktır. Dün Chelsea Fenerbahçe sonuna kadar Chelsea'yı destekledim bunun için beni eleştirebilirsiniz saygı duyarım sonunda milli duygular işin içinde eyvallah derim ama bunu Sivas Beşiktaş mevzusuna cevirmek komiklikten başka birşey değildir. Sivaslıyım ölümüne Beşiktaş'a aşığım 100 kere maç oynasalar 100 de de Beşiktaş bölümüne gider takımımı sonuna kadar desteklerim. Beşiktaş, FeBe, Galatasaray sadece İstanbul takımı değil bunlar tüm Türkiye'ye malolmuş öncü klüpler. Yukarda bir arkadaş Gs yi bırakıp Sivası tutmaya başladım diyor normal bu saygı duyarım ama bunu herkezden beklemek bencilliktir. Kimse kusura akmasın ama 25 yıllık takımımı bırakıp ben Sivas'ı destekleyemem buna herkez saygı duymalı. Sivasspor'u tutarım maçına da giderim ama iş BEŞİKTAŞ Sivas maçı olunca Sivas'ı tutmak aklımın ucuna bile gelmez. Bizim için tek bir aşk vardır Siyah Beyaz bir aşk. Bizim tek bir heycan vardır Beşiktaş bizim tek bir hayalimiz rüyamız vardır Beşiktaş. Memleketimin takımı başarılı olsun ama benim kakibim sonuçta karşılıkla maçlarda iş değişir. Kimse ana muhalefetlikte yapmaya kalmasın. Herkez bunun br Sevda olduğunu unutmasın. Herkez kendi renkleri peşinde koşar. Sizin mantığınıza göre tüm istanbul İstanbulspor'u tutması lazım aam nerde? Bizleri vatan hayını ilan edenleriniz var onlara önerim vatan sevgisi ile şehir sevgisini ayırmayı öğrensinler. İş vatan olunca biz kurtuluş savaşında tüm takımı şehit vermiş camiayız.
cidden bende senin yazdıklarına güldüm.konuyu anlamamşısın 1,saptırmışsın 2...sana kimse neden beşiktaşlısın demiyor,sana kimse neden beşiktaş-Sivasspor maçında beşiktaşı destekliyorsun diye hesap sormuyor.Kendince Beşiktaşlı olmak için haklı sebeplerin olabilir,hoş bunlarda çok komik ya(siyah beyaz aşk edebiyatı,şehit vermiş camia bilmem ne)...Sen böyle yürekten sevgini alırsın paşa paşa takımını desteklersin.çıkıp meydana ben Sivaslı beşiktaşlıyım dersen Sivaslılarda sana hoop kardeşim der...Sivas'ın kendi takımı vardır,sen Sivas ismini Beşiktaş ile lanse etme,git yumuşak kartallar de,git delikanlı kartallar de,git kırık kanatlı kartallar de,git 8 başlı kartallar de...ne dersen de,ama benim MEMLEKETİMİN adını benim rakibimi karşılamaya giderken kullanma...Diyeceksin ki ne olur?şu olur kardeşim,bu 3-5 kişinin şovu camiaya mal edilir,yarın birgün bi trabzonlu bi bursalı derki senin taraftarın önce KAHPE BİZANS yalakası olmaktan vazgeçsin der fotoğrafıda kapak gibi oturttumu baka kalırız,ondan bu tür şovlarda SİVAS ismini kullananlara tekrardan yaptıklarının ywşklık olduğunu belirtmek istiyorum.