Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!
Alt 25.04.2008, 17:31   #14
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Alıntı:
YİĞİDOLAR 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KİŞİLERİ BOŞ VER SEN.MİLLİYET MÜSLÜMANLIĞIN YAŞANDIĞI VEYA DİĞER DİNLERİN YAŞANDIĞI BU ÜLKEDE KİMSEYİ ELEŞTİREMEZ.KENDİ İŞİNE BAKACAK.ELEŞTİRİYORSADA CEVABINI ALACAK.BEN İSTEMİYORUM BU ÜLKEDE HIRISTİYANA,MUSEVİYE VE MÜSLÜMANA DİL UZATILMASINI.NE SİYASETİ YA.GÜLÜYORUM SANA.ÖYLE BİRŞEY OLSA ŞİMDİ UÇURURLARDI MİLLİYET BİNASINI.HERKEZ HÜRDÜR HÜR YAŞAMALI.YANİ BU ADAM VEYA BU GİBİ İNSANLAR HİÇ Mİ DİNLERİNİ VURGULAMAYACAKLAR.FENERLİ YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR DUA EDİYOR O ZAMAN.ONLARIDA MI YERDEN YERE VURALIM.VEYA ONLARA NİYE BÖYLE DAVRANILMIYOR.YÜZDE 40 OLARAK BAZI YAZILARINA KATILMIYORUM AVUKAT EFENDİ.
%40 olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama ulaşamayacağın makamlara hitap ederken dikkatli olmanı öneririm.

Düşüncelerini istediğin gibi yaz ve başka insanların da düşüncelerini dile getirmesine saygı duy.

Bak görüyorsun değil mi spor üzerine açılmış bir forumda hiç tanımadığın birine avukat efendi diyebilecek noktaya geliyorsun , üstelik bu insan senden yaşca büyük ve hemşehrin. Ne acı , ne yazık.