Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşır
Alt 25.04.2008, 17:35   #16
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşır

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Baro'lar şimdide dinin spora alet edilmesine mi karşı çıkıyor acaba? Bu nasıl oldu acaba? Hakan ŞÜKÜR böyle bişeyi neden yapma ihtiyacı duysun oy mu toplayacak. Ne Hakan ŞÜKÜR'ün nede Bülent UYGUN'un bunu yaparak bir çıkar sağlayabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle burada bir alet edilmeden söz edilemez.Asıl burada dini kendi amaçlarına ulaşmak için negatif bir araç olarak kullanan kesimlere tepki koymanız daha gerçekçi olur.Kaldı ki Hakan ŞÜKÜR hümanist bir mesaj vermiştir bu mesajı vermek için müslüman olmayada gerek yok.Kutlu doğum haftasıda bu mesajın verilebilmesi için uygun bir zemin hazırlamıştır.Kaldı ki sporun içerisinden dinin soyutlanması söz konusu olamaz çünkü stadlar kamusal alana girmez.Futbolcular ve teknik direktörler devlet memuru, taraftarlarda öğrenci değildir.

Değerli hemşehrim , fikirlerini ifade ederken benim mesleğime sarılmanın özel bir gerekçesi var mı merak ediyorum.

Hümanist mesaj , stadyumlara gelirken silah getirmeyin gül getirin demektir , hakan şükürün yaptığı ise insanları birbirine düşürmekten ibarettir.

Onu da anlayışla karşılamak lazım , nasıl olsa aldığı emirleri yerine getiren bir emir kulu.