--->: Trabzon Sporlular.
trabzonspordan başka takımın şampiyon olmasını istemem.ama biz olamayacaksak sivas olsun derim.sıvas düşmanlığı yaptığım yok.öyle mesajlar yazılıyorki insan ne yazacağını şaşırıyor.
fener trabzonspora yatmaz hiç bir zaman.trabzonsporda fenere yatmaz.
son maçta ikili avaraja kalsaydı siz 5 atsanız bjk 10 atardı.nasıl atardı Allah bilir.
sıvastaki istanbul takımlarına yenilerek şampiyonluğu siz ellerinizle verdiniz.
delikanlıca demişsin ya;delikanlıca açıklıyorum;sivası sivaslıları çok severim.bu sitede beni kimse tanımazda etmezde.kimseye yaranma gibi bir derdimde hiç yok.
başka bir yerdede yazdığım gibi trabzonspor -sivasspor maçı tekrar edilseydi sivasspor 5-0 da yenseydi bizi,hiç bir trabzonsporlunun gıkı çıkmazdı.mecnun otyakmaz olayı kullanarak arap israil savaşına getirdi durumu.şimdide iki camiayı barıştır barıştırabilirsen.
olsaydı etseydilerle bir yere varılmıyor tabi.umarım bundan sonra iki klüp daha dostane bir şekilde yürütürler mücadelelerini.
genele bakınca bu forumdaki yazılarda büyüklük kompleksi görülüyor.ister çekemezlik deyin bu yorumuma ister dost acı söyler deyin.isterseniz hamsiden dost olmaz deyin.ben böyle görüyorum.
|