--->: HOŞGELDİN TUM !
Benim bu transfer hoşuma gitmedi nedenine gelince....
1-Biz kontraatak futbol oynuyoruz ama Herve Tum pivot özelliklere sahip nereden biliyorsunuz demeyin adam kafa hakimiyeti iyi ama ayakla son vuruş özelliği yok yada vasa benim hoşuma gitmedi (belki başka arkadaşların da hoşuna gitmemiştir)
2-Biz 2 hızlı forvete sahibiz özellikle ara toplarına Mehmet Yıldız ve Pini Felix Balili hem asist hemde gol vuruşları yapabilen özelliklere sahipler. Sistemimiz belli. Eğer markaj olduğu takdirde aralara orta sahadan defansa adam kaçırarak gol bulabiliyoruz. Sezer Badur Mohammad Ali Kurtuluş gibi. Şimdi biz Herve Tum u aldığımızda ya değişik bir oyun sistemi ile oynayacağız ki bu Bülent Hoca ile çok zor ya adam yedek kalacak alternatif olacak yada Balili ile Mehmet Yıldızdan biri gidecek onun yerini alacak. Haa diyeceksinizki yabancı oyuncu alternatif olurmu. Onuda bekleyip göreceğiz.
3- Biz kulvar sayısını artırdık ama İntertoto mücadelesi ilk maçına alternatifi bol bir kadro ile çıktık. Geçen yılda Türkiye Kupasında aynı hataya düşmüştük. Yani Perhiz ile Lahana turşusu hikayesine dönmeyelim.
4-Bana Pazara bilet ayarlayın yaaw... Kapalıdan...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|