Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Türk Futboluna ihanet etmedik!
Alt 28.08.2008, 17:35   #8
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Türk Futboluna ihanet etmedik!

Bizim "sivassporlular"

Alıntı:
metincetin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iş işten geçmiş artık ne yapsan hayır yok olay olduktan sonra 6 gün içinde itiraz edilse olurmuşta 10 ay geçmiş artık bişey fayda etmez
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaaaw bırakın arkadaşlar böyle şeyleri madem bir ekibimiz var takip eden neden itirazımızı geç yapıyoruz. Artık herşey geçmiş bitmiş. Sen kapıyı kilitlesen ne yazar. Bizim hakkımızı yiyenler bizim emeklerimiz bu tarz fırıldaklarla çalanlar inşallah bir gün gelir sürüm sürüm sürünür İnşallah. Hata bizde onlarda değilki. Artık biz önümüzdeki maçlara bakalım bırakalım bu işleri. Yapacak bişi yok bedduadan başka...
Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolda geçmiş değil gelecek vardır. SİVAS'lıya ve SİVASSPOR'luya ağlamak sızlamak yakışmaz.Bize yakışan sahada Yiğitler gibi mücadele etmektir. Yoksa nenemin bıyığı olsa dedem olurdu.
SİVAS'lı olarak önce SİVASSPOR'u bir tutalım hele. Delikanlı SİVAS'lı böyle olunur. Yoksa Allah göstermesin KÜME düşeriz.(Yozgat-Ç.Rize-) vb. gibi.

SİVASSPOR ya da diğerleri çelişkisi bitmeli.

ve bursasporlular

ALİ ÖZDEMİR (17) - BURSA 28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 10:24

10 oy
1 oy Böyle bir olay bi anadolu kulübüne yapıldığında bütün anadolu kulüplerinin federasyona yüklenmesi lazım.Yani anadolu kulüpleri böyle konularda ancak gücünü birleştirerek federasyona bir baskı oluşturabilir.Eğer federasyon yine bildiğini okursa bütün anadolu takımları ligden çekilmeye kadar her türlü yola başvurabilir ki böyle bir durumda federasyon kayıtsız kalamayıp istediğimiz adeleti sağlar.Önemli olan böyle olaylarda sesimizi ulusal medyaya ve tff ye duyurup bir baskı oluşturabilmek.

sercan (18) - bursa 28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 01:44

2 oy
0 oy ya nedir bu sadece sivasa bize değil bütün anadolu kuluplerine haksızlık yapılıp duruyo trabzonsporu bunun dışında tutuyorum.bana göre bir mucize olmadığı sürece o arkası kollanan 4 takımdan baska bir şampiyon çıkmaz bu ligde.yeter artık en iyisi onlar arasında oynasın biz çekilelim ligden yeni bir lig kuralım bunca adaletsizlik içerisinde çok zor kuluplerimizin ayakta kalması

Süleyman Sincar (21) - Manavgat 28 Ağustos 2008 Perşembe Saat 03:29

2 oy
0 oy Sivassporun basına gelen yarın bizim basımıza gelecektir. Baskan olsaydım toplardım anadoluyu cekilme kararı aldırırdım. İllaki cekılen olacaktır. Mesela Anadolu ligi kurulsa bence o zaman gorun neler degişecektir. Anti besıktas anti istanbul! yasasın antalya bursa sivas kocaeli ankara..

fazla konusmaya gerek yok arkadaslar biz böyle sus pus yapıp gecmısde kaldı napalım dıyoruz...elin bursalısı bıze sahıp cıkıyor....yorum sizin