Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?
Alt 10.10.2008, 15:05   #7
izmirliyigido
Gast

Beitrag --->: Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi çok güzel bir düşünce, bunu hemen uygulamaya geçirebiliriz. Ay içerisinde oynan maçlardan haftanın yıldızı seçilen oyuncularımızı ankete tabi tutarak birinciyi belirleyebiliriz...
Ve bir plaketle bundan da kendisini haberdar ederek onurlandırırız. Bu konuda da Sivas'ta bulunan arkadaşlardan yardım alırız
Gerçekten güzel düşünmüşsün abi tebrik ediyorum...
Günay'cım bu konuda ben sana özel mesaj yazacaktım vaktim olmadı. Bu anketi bir an önce başlatalım. Her ne kadar fikir babası ben olsamda, bunu da siz yönetici konumunda olan arkadaşlarımızdan, kardeşlerimizden bekliyoruz. Hepimiz bu ailenin (sivasspor.com ailesinin) üyesi olduğumuzdan fikir bizden çıksa bile amaç sitemizin sürekliliği, güncel kalması ve adının duyulmasıdır. Yani bir yerde RÜŞTÜ KARDEŞİMİZİN bu değerli çalışmasını ve eserini daim kılmaktır.

O yüzden sitemiz adına böyle güzel birşeyi gerçekleştirip GELENEKSEL hale getirelim. Hatta sitemiz adına her ilde "Site Temsilcisi" seçelim. Mesela bu ödülü Sivas'ta Büyük Otelde gerçekleştirilecek ödül töreninde sitemiz ve başkanımız Rüştü kardeşimiz adına Sivas temsilcisi versin.

Çünkü ileride ben İzmirli Yiğidolar adına da, futbolculara plaket verilmesi için bir çalışma başlatmayı düşünüyorum ve "Site Temsilciliğine" adayım.

Bu anket işini bir an önce başlatabilirsen ilk 5 haftada oynanan (Kayserispor, Kocaelispor, Bursaspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe) maçlarına göre yapılacak anketi "EYLÜL AYININ FUTBOLCUSU" olarak oylayabiliriz. Ama herkes 1 kez oy vermek şartıyla. 1 hafta veya 10 gün süreyle olacak bir termin (süre) koyalım, o gün gelince oylama kapansın.

Bu konuda ki fikirlerini bekliyorum Günay'cım...

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...