14.10.2008, 22:16
|
|
|
Gast
|
--->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili İzmirliyigido abim, bana anti fenerli ve gs sempatizanı diyerek yapılabilecek en ağır eleştiride bulundun. Halbuki beni biraz tanıyan iyi bilir, ben üçü için de anti grubuna dahilim. Bu açıdan için rahat olsun, Sivasspor'dan başka hiçbir takıma sempatim ve sevgim yoktur, bu eleştirileri de zaten Sivasspor'a duyduğum sempati yüzünden yazdım.
Aşağıdaki forumu ziyaret edersen benim üç büyültülmüşe karşı oln tavrımı daha iyi öğrenirsin. Kal salıcakla....
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918
........
|
Canım kardeşim, en ağır eleştiriyi yapmak için yazmadım. Takımda herşey yolunda giderken yola taş koymayı kabullenemiyorum. Bırakın Bülent Uygun nasıl düşünürse düşünsün, hangi takımı tutarsa tutsun, hangi takıma gitmek isterse gitsin. Önemli olan şu an bize faydalı olup olmadığıdır.
Dediğim gibi bizim başımızı dik dolaştırmıyor mu? Adımızı tüm Türkiye'ye söyletmiyor mu? Daha geçen sene Şampiyonluğu son 2 haftada kaçırmadık mı? Bunlar hep başkanımızın ve Bülent hocamızın sayesinde oldu. Onun için emeğini bir çırpıda bir kenara atmayalım.
Suçlamayalım, ama gitmemesi içinde maçlarda tezahüratlar yapalım, pankartlar açalım. Unutmayın Bülent Uygun adam satmaz. Açıkça söyler ve şartlar uygun olursa gider.
Seni kırmak gibi bir maksadım yoktu, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. Ama huzuru bozmayalım. Takıma sahip çıkalım.
.
|
|
|
|