Sivasspor Kulübüne ve Sivasspor Futbolcularına
Mecnun Otyakmaz:Sivasspor'umuzun başkanı Büyük Başkan o bir İmparator örnek bir baba gibi en büyük Başkan Mecnun Başkan...
Bülent Uygun:Sivasspor'umuzun bu yerlere gelmesinde 1 numara ona aittir.kendine has taktikleriyle Sivassporumuzu buraya kadar getirerek ve bize anadolu dan şampiyon çıkması gerektiğini öğreten hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum...
Michael Petkovic :avusturya milli takımında oynuyormu bilmem ama Sivasspor'un 1numaralı file bekçisi kesinlikle
Akin Vardar :eğer petkoviç sakatlanırsa bence petkoviçden daha iyi file koruduğunu söyleyebilirim
Mamadou Diallo :o bir ganalı mükemmel defansı ve gençlik ateşiyle defansın vazgeçilmezi o
Hayrettin Yerlikaya :o bir SİVASLI Sivasspor'un alt yapısından gelen tek futbolcu o sol tarafın bel kemiği ikinci yarıda ondan çok şey bekleniyor...
Sedat Bayrak :uzun bir sakatlıktan sonra o da eski formunu yakalamak isteyen futbolcular arasındadır
Murat Sözgelmez :takımımızda en genç futbolcu o defansıyla ve uzaktan frikikleriyle göz dolduracak inşallah
Fábio Bilica :onu takımımıza kazandıran Bülent hocamıza teşekkürler.takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor artık değişmez bir defans oyuncumuz..
Abdurrahman Dereli :apo o bir yıldız baliliden sonra hızıyla göz dolduran 2.isim o gerek defansifliğiyle,gerek orta açmasıyla , gerekse uzun taç atışlarıyla takımda göz kamaştırıyor
İbrahim Dağaşan :ilk yarı fazla bir yetenek sergileyemedi takımda inşallah ikinci yarıda güzel futbol oynamasını bekliyoruz...
Musa Aydın :takımın en istikrarlı oyuncuları arasında bence 1 numara o gelir ceza alanından attığı goller ve fırsatçılığıyla ikinci yarıda aynı performansını devam ettireceğine inanıyorum
Muhammet Ali Kurtuluş :sakatlıktan yeni çıktı ve geçen sezonki frikiklerini çok özledik...!!!
Konfory Sylla :takımın en hırçın oyuncusu o şu anda aslında defansa dönük değilde forvete dönük oynasa o da bir gol silahı olabilecek futbolcu
Sezer Badur :1 gol 3 asitle takımda iyi bir grafik sergiledi şu ana kadar başarılarının devamını bekliyoruz ikinci yarıda..
Onur Tuncer :ya sakat mı diyeyim forma şansı bulamıyormu diyelim bi ağız tadıyla izleyemedim onuru...
Sergio Oliviera :işte takımımıza 10 numara geldi dedik Alex tarzında bir futbolcu olduğunu duyduk ancak fazla bir rolü göremedik inşallah ilerki maçlarda birazda olsun istikrar sağlar...
Faruk Bayar :aslında ilk 11 de oynaması gereken bir futbolcu Hayrettinin önünde oynayabilir ligin ilk haftalarında Mehmet Yıldıza çok iyi hava topları atıyordu...
Pini Felix Balili :o bir Türk olma yolundaki futbolcumuz , o bir hız tutkusu tsl en hızlı koşan futbolcusu ilk haftalarda sakatlığı dolayısıyla forma şansı bulamadı ama şimdi durumu iyi güzel gollerine devamm...
Herve Tum :Sivasspor'umuzun Karaboğası o artık o da bir Sivaslı Yiğido başarılar ..
Mehmet Yıldız :Sivasspor'umuzun Yıldızı şu anda Tsl bence en iyi forvettir iddia ediyorum.kıvrak hareketleriyle,çalımlarıyla,de fansa sarkışıyla bir numara inşallah bizi bırakmaz...
Sivasspor Kulübüne ve Sivasspor Futbolcularına Teşekkürlerimi Sunarım...
|