Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Neden Sivasspor ?
Alt 10.02.2009, 10:18   #48
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Neden Sivasspor ?

Neden SİVASSPOR
Yıllardır sivas şehrinin bir sahibi olammıştır kendi halinde ülkenin en büyük topraklarına sahip olmasına karşın küçük ve kapalı bir şehirdir
Geleni gideni az olan dürüst ve çalışkan bir şehir olmasına karşın devlet daireleri kapatılmış özel sektörün yatırım yapmaığı övünecek tek şeyi kangal köpekleri ve çermikleri idi.
Hiç bir muhabbette hiçbir ortamda söz konuşaçak övünecek bir durumu yok idi
Ama SİVASSPOR ile başlayan bir değişim ile insanı itibar kazandı şehri yatırımlara açıldı şehir merkezi düzenlenmeye başlandı adı hergün televizyon ve gazete gibi basın yayın organlarında manşetleri süsledi.
Sivas lı olan gurbetcilerimiz tarafında işte benim şehrim memleketim denildi
Sivas dışında yaşayan hemşerilerimiz tarafından bir birleşme noktası oluşturuldu artık her sivaslı gururla ben sivaslıyın SİVASPOR luyum diyebiliyor
Anlatmakla saymakla bitmez SİVASSPOR un sivasa sivaslıya kazandırdıkları
Birde SİVASSPOR UN futbol camiasına kazandırdıklarına bir bakın herbiri altın degerinde oyuncular maliyeti düşük yabancı oyuncular sivassporda futbol oynayan ve türkiyeye aşık olmuş türk olmak için can atanlar
Sivas ımızı türkiyemizi dünya gazetelerinde 1. sayfa yapanlar
Ayrıca futbola yeni bir anlayış yeni bir dönem başlatmıştır yiğidolar insanların güzel futbol izleme heveslerini gidermiştir tff nun alt yapıya paf takımlara gereği kadar öenm vermesini sağlamış ve dahası futbolcuların gelecegine Türk hocaların neler yapabilecegine olan önemi anımsatmıştır.
Ve asıl görevinide başarı ile yerine getirerek Anadolu Takımları nın gerçek güclerini göstermelerine sebeb olarak yeni bir cağın başlamasına öncülük etmiştir.
GÖNLÜMÜZ VE DESTEĞİMİZ HERZAMAN SENİNLE SİVASSPORUM...............
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...