Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.03.2009, 09:29   #110
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işlerine geldiği gibi konuşuyolar o kadar aleyhimize hata varken kalkmış penaltıyla alakası olmayan pozisyonla ilgili saçmalıyolar.. o Silla nın poziyonu penaltı dıye sacmalayanlar bı elınızı basınıza koyunda soyleyın..hakemın bi tarafı alexi atmayı neden yemedi..yeseydi çarşamba günü kupa maçında alex oynamayacaktı!!! bu bizim için nasıl büyük bi avantaj olacaktı..??? ama siz bunu görmüyosunuz yada görüpde soleyecek kadar delikanlı degılsınız.sonrada kalkmış sivaslıymışsınız gibi sivasa laf giydirmeye çalışıyosunuz.. az mert olun,kıvırmanın alemi yok.. gidin insanlıgınızın onune gecmıs holiganlıgınızı kendı forumlarınızda atın..
sadece gerçek Sivassporlulara saygılar!!!
ben bu siteye geldiğimden beri hiç bir zaman sivaslıyım sivassporluyum demedim hatta galatasaray konusunda mesajımda.beni neye göre kıvırmayla suçladını merak ediyorum ben ne düşünüyorsam onu söylerim.ek olarak madem fener büyük değil büyütülmüş sizin alexin oynamasına filan takılmamanız lazım sivaslı futbolcular iyi oynadıktan sonra işey değişmez açıkçası çarşmba günü sivasın kazanmasını çok istiyorum ama bazı şeylerin düzelmesi gerekir mehmet yıldızın yerine kamanan balili ikilisi ile başlamnız gerekir öncelikle mehmet yıldızın aklı hala karışık burda mehmet yıldız gitmesin diye kampanyalar yaparken siz ben size satmassanız çok sıkıntı çekersiniz dediğimde bana millet kızıyodu işte her şey ortada
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla