Cevap: hocamızın çıldırdığı an video
ya kardeşler konu dışı ama yazılarınızda lütfen türkçeye biraz özen gösterin.. ''yhaa'' ''güsel'' bunlar ne demek ya. zaten forumda bol miktarda takım başarılı olunca güzel güzel yorumlar yapıp 1-2 başarısız sonucun ardından işte takım yattı hoca fenere yattı tarzı yazılar yazan utanmaz insanlar var. bunlara yeterince canımız sıkılıyor birde bu konuya canımızı sıkmayalım. insanlar nasıl bu kadar nankör olabiliyor ben anlayamıyorum takım lider şampiyonluğa gidiyor ve bunda hocanın payı %80 ken (bana göre) hala hocayı acımasızca eleştirip ipini çekmeye çalışan insanlar var. tabi yerli hocayla ve kısıtlı imkanlarla harikalar yapan sivasspor bir kısım medya tarafından çeşitli numaralarla hedefinden şaşırtılmaya çalışılıyor. bazılarımızda onlara maşa oluyor. pecze yada lorant olsaydı sivasspor düşmemeye oynasaydı sanırım birilerinin çok hoşuna gidecekti. çok şeyler yazmak geliyor içimden ama yazdıklarımıda yanlış anlayıp banada laf söylerler diye şimdilik burada noktalıyorum sözlerimi. saygılar sevgiler..