Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İzmirdeki Sivaslı hemşerilere duyrulur.
Alt 12.03.2009, 08:21   #10
Rallim58
Gast

Standart Cevap: İzmirdeki Sivaslı hemşerilere duyrulur.

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet izmirde yaşayan sivaslı kardeşlerimiz. ülkü ilköğretim okulunu lütfen izmirde yalnız bırakmayın. destekleyin onları.bütün futbol seven sivaslıları maçlara davet ediyoruz. ben o okulun müdür yardımcısıyım.çocuklarımla gurur duyuyorum.
Evet hocam, çocuklar hepimizin, Onlar bizim geleceğimiz, Onlar futbol sevdasına kapılmış minik kuşlarımız... Allah emeklerinin karşılığını verir inşaallah...

Linklerinizi izledim güzel organizasyonlara imza atılmasından dolayı, Ülkü İlköğretim Okulu idaresini tebrik ediyorum. Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Mücahit bey ile Belediye Başkan yardımcımız Erdoğan Tuç beyin katıldığı geçen yıl ki organize resimleri ise bir başka güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık, tebrik ediyorum...

Çocuklarımızın yaklaşık 2 saat sonra çıkacakları müsabaka için duacıyız, inşaallah İzmirde yaşayan hemşehrilerimiz yalnız bırakmazlar. Keşke bu bilgi daha önce haber verilse idi, İzmir il temsilcimiz Yalçın bey koordinesi ile bir geniş organizasyon yapılırdı, ama olmadı hayırlısı olsun...

Rabbim, çocuklarımızın öncelikle sağlıklı gidip gelmelerini nasip etsin. Allah ayaklarına, bedenlerine güç kuvvet versin... Dualarımız minik yavrularımızla... Ses getirecek derece ile döneceklerine inanıyorum...

Başarılar diliyorum...

N O T : Takımın proğram detayı varsa buradan iletelim, yapılan müsabakaların neticelerini duyuralım, bu sayfa çocuklarımızın dönüşüne kadar açık kalmış olsun.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...