Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 21.03.2009, 10:49   #291
onurceylan
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onurceylan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Sivaslı arkadaşlar ben Beşiktaş lı olarak Bülent Hoca nın o lafları söylemesinden önce Sivasın şampiyon olmasını en az sizin kadar istiyordum. Ama lütfen eğri oturalım doğru konuşalım. Hangi, teknik direktör Fenerbahçeden önce ligde sonra da kupada fark yedikten sonra gündemi değiştirmek için Beşiktaş ın ve Galatasaray ın avrupa maçlarında aldığı farklı yenilgilere gönderme yapabilirki bunu soruyorum sizlere?
İsterseniz ben söylüyüm cevabını; bir zamanlar Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ın yaptıgı gibi her yenilgiden sonra gündemi değiştirmek yanlıştır. Bülent Uygun da bu hataya düşmüştür. İkincisi de 1-2 yıl içinde Bülent Hoca Fenerbahçe nin başına geçmek için bu lafları söylemiş olamaz mı sizce. Tekrar soruyorum hangi müslüman evladı bir büyük takımdan 2 maçta da iyi oynayarak fark yedikten sonra diğer güzide 100 yılı aşmış 2 büyük takım hakkında konuşabilir. Sen Fenerbahçe ye yeniliyorsun, diğer takımlar hakkında yorum yapıyorsun ne alaka. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bizi de üzen olayın bu kısmı zaten. Bu olay nüksetmiş olmasaydı Sivassporun canı gönülden şampiyon olmasını isterdim. Bugünkü maçta herşey olabilir ,biz de yenebiliriz siz de, belki berabere de biter. Ama maç 90 dakika içinde oynanmalı, maç bittikten sonra herkes konuşur. Saygılarımla...
onurceylan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır