Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı
Alt 30.07.2009, 17:43   #56
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı

Arkadaşlar bu takım gerçekten ciddi sorunlar yaşıyor.eleştirilerimizi tabiiki yapalım,sivassporu gerçekten seven insan eleştirir.m.yıldız,sezer önemli isimler.bunlar maçta yoktu anladık,murat sözgelmez oynatılmadı.bence oynasaydı yasin +mbemba dan daha iyi mücadele ederdi.kamanan 2.yarıda oynatıldı.ersen bir varlık gösteremedi.madem ersen iyi değil neden oynatılmaya devam etti.kamanan ,agbetu alınabilirdi.defansta yasin ,mbemba hiçti.bilica neden satıldı.seneye zaten bedava gidecek bonservisi elinde denildi.2 milyon euro +yasin çok iyi dendi.buyrun kazanılan bu para ile düzeltin defansı....yasin için kötü futbolcu demiyorum...ama iyi olsaydı fener onu verip üstünede para verip bilicayı almak için uğraşırmıydı.şimdi bazıları düşünebilir takım iyiyken kimse bu kadar eleştirmiyordu diye.sivasspor benim ve sivaslıyım diyen herkesin gurur kaynağıdır.ben de bu takımı 3.ligden beri takip ediyorum.hemde sivasta yaşamamama rağmen.Bülent hoca ile ciddi bir çıkış yakaladık.tamam.süper ligde ve uefanın sitesinde haftalarca konuşulduk.asıl önemli olan bizim için bu zorlu virajdı.bu seneki alınan oyuncular yerinde geçen sezonki oyuncular o günkü maçta olsalardı inanıyorum ki biz bu takımı hem içerde hem dışarda yenerdik.bakın geçen seneki kupada oynayıp elediğimiz galatasaray maçları,ligdeki derbiler,trabzona karşı oynadığımız futbol tek kelime ile mükemmel. bir tek istanbul daki fener derbisi(4-2) ordada yenildik ama aslan gibi mücadele ettik o giden oyuncularla.hocamız hatanın kendinde olduğunu söylemişti.belki de oyuncular üzerindeki psikolojik olumsuz havayı atmak için.Bildiğim bir şey var bu takımda çok büyük uyumsuzluklar var.Bu şekilde giderse inanın bu sene düşme potasına gireriz.Acilen çok iyi birer tane defans,orta saha ve forvet alınmalı.Yabancı veya yerli farketmez.ama transfer şart.1 ay en az onların uyumu,bu sene ilk 5 hayal olur.Ama acilen iyi transferler yapılırsa yine korkulan bir sivas olur.Kimse bundan şüphe etmesin.Bu sade sivassporlu futbolcuların tecrübesizliği değil hocamızında ş.ligindeki ilk maçıdır.Onun da bu maçta büyük eksikleri olmuştur.Zaten kendiside bunu ifade etmektedir.Biz hocamızın iyi niyetli olduğuna ve sivas için ne gibi fedakarlıklar yaptığını biliyoruz.Ama gördüğümüz eksik yönleri söylemek büyük bir taraftarlıktır.Sayın hocam ve başkanım bize adam gibi transfer lazım.3 kuruşluk transferlerle ş.liginde değil amatör ligde bile bir şey yapılmıyor.Bu arada sivaslı meşhur ünlü fabrikatörler ve zenginler sizin vicdanınız rahat mı?Paranız olduğu halde şu takıma adam gibi bir yardım yapamadınız.Sakın bu takım niye başarısız demeyin....................... .........................!!!!! !!!!!!!! Çünkü buna hakkınız yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla