Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Takım yenilmeye alıştı. Rakiplerde yenilmeye alışan takımımızın üzerine geliyor. Bu çok kötü bir durum. Giden giden diyoruz anlıyorumda. Sadece şunu yediremiyorum kendime. Dialloyu bir sezon Diyarbakıra kiraladık onun yerine Yasini oynatıyoruz vee ondan bir umut bekliyoruz, gün geçtikçe bizi herkese rezil ediyorya ona yanıyorum. Ya mantığa bak Sen Bilicayı verdin tamam Dialloyu verdin ve Yasin geldi. Hay sen benim aklıma mukayyet ol. 5 hafta ve sıfır puan. La havle Manisanın ise 8 puanı var. Deli olacam yaaw deli olacaam. Zita bu takıma en fazla küçük bir hava verir. Zaten sıkıntımız tam anlamı ile orta saha ve en fazlası ile Defansdı. Gelene geç gidene geç diyen bir adamda hala ısrar ediyor bu hoca. Eminim yedek kaleciyi Yasinin yerine koy Allahıma bu adamdan iyi oynar. Ne yer tutuyor nede müdahelelrde başarılı. Defansımızı Trene çevirdi. Allah aşkına kurtulun bu adamdan billahide Şu Ramazan ayında 40 fakire fitre yerine geçecek. Seni sevmedim süt oğlan geldiğin takımıda sevmezdim zaten.
|
aynen katılıyorum diallo yasinden 10 kat iyiydii ooofff bülent hoca ooofff