Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP
"Agcalli" arkadaşım tamam güzel yazmışsın çizmişsin ama.....
1- Trabzon gibi bi memlekette 4 sene boyunca bi çok kez kavgaya varan tartışmalarda SİVASSPOR'U sonuna kadar savundum.
2- İki senedir Sivas'ta bulunduğum sürece 2-3 maç dışında her maça gittim ve sesim kısılana kadar takımımı destekledim.
3- Öğrenci halimle sınav haftası, bitirme çalışmasını bırakıp 500 km (trabzondan) yoldan maç izlemeye takımıma desteğe geldim.
4- Orjinal formamı orjinal ürünleri aldım. Elime para geçince bu sezonki formalardan da alacağım.
Bütün bunları yapmış birisi olarak takım hakkında 3-5 kelime söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum.
İlk olarak tamam Bülent Hoca'nın Mecnun Başkan'ın yaptıklarını hiçbir zaman inkar edemem ikiside başımın tacıdır. Onlar sayesinde bu başarıları gördük. Ama geçmişte başarı elde ettiler diye yapılmış bariz hataları görmezden gelmemizi istiyorsunuz. Ama suç yine bizde Bülent Hoca'nın verdiği saçma sapan demeçlere ses çıkarmadık. Sonuçta kendisini takımın kralı,futbol dehası olarak görmeye başladı. Hocanın bu tutum şehir dışında yaşayan bir çok arkadaşımında şahit olduğu üzre herkesin Sivasspor'a antipati duymasını sağladı. Herşey bi tarafa sırf kendi egosunu tatmin edebilmek takır takır işleyen takımı darmadağın etti sistem değiştirdi. Sivasspor'u babasının çiftliği olarak görmeye başladı.
Tüm bunlara rağmen siz hala hocanın yanında olmamızı istiyorsunuz. Artık Bülent Hocanın kredisi tükenmek üzeredir. Bizlerinde artık Hocayı savunmayı bırakıp yapılan hataları sorgulamamız gerektiğine inanıyorum. 2-3 haftaya kadar takımda bir gelişme olması durumunda Bülent Hocaya teşekkür edip yollarımızı ayırmalıyız.
Herşeye rağmen sezonu 1 puanla kapatsak bile her maça gidip Sivasspor'u sonuna kadar destekleyecem.
|