Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçla ilgili konuşacak çok şey var:1-Takımda oyuncular arasında çok büyük uyum sorunu var;herkes ayrı telden çalıyor..2-Takımda B. Uygun un bu yıl aldığı vegeçen yıldan kalan çok sayıda oyuncu var..3- Takımda şu sıralar tekrar moral bozukluğu hat safhada;oyunculara psikolojik destek verecek bir hocayla;mentörlle anlaşıp takımdaki moral bozukluğunu gidermek lazım 6- Takım nasıl oynayacağını tam bilmiyor;4-4-2 mi,4-5-1 mi yoksa başka bir sisytemle mi oynadığımız belli değil 6- Seyirci çok sabırsız bir an önce gol olmasını istiyor;son maçlarda iyi desteklememize rağmen bu son maçta takım 90 dak. desteklenmedi;seyirci gerksiz yer hakemle uğraşmaktan maç doğru dürüst konsantre olamadı..Bu maçta hoca bana göre hatalı değişiklikler yaptı;Elrio ilk yarı fazla iyi değildi ama 2. yarı en azından 15 -20 dak .daha oyunda kalbilir ondan sonra değiştirilebilirdi;çünkü oyuna giren Cihan la beraber takımda pas yapıp iyi top atan en iyi 2 oyuncumuz ..Hocanın takımda mücadele eden en iyi oyuncu olan Keita yı çıkarmasını doğru bulmuyorum..Kamanan bence 2. yarının başında oyuna alınmalıydı..Yalnız sivassporun çok da şanssız olduğunu düşünüyorum...Uğur sakatlanınca Yasin o bölgede oynadı ama o bölgede belkide ilk defa oynadığı için sürekli ofsayta düştü ve yaptığı ortalar ya rakibe ya kaleciye ya da avuta gitti...İ. Şahin tartışmasız takımın en kötü oyuncularındandı..Maçta hiçbir şey yapmadığı gibi gereksiz de sarı kart gördü;sebebi hakeme yaptığı gereksiz itirazdan dolayı...Kaleci Akına maçta ancak 4 tane top geldi;biri gol oldu;diğerini kurtardı diğerleri ofsayt oldu..Akın refleksleri çok iyi olan bir kaleci ama tam bir çizgi kalecisi ,topu oyuna sokma özelliği de hiç yok ama yine de elinden geldiğince takım için çok iyi maçlar çıkarıyor...Maratonun Muhin hocayı istifaya davet etmesini çok da doğru bulmuyorum...Bu takıma yapan hoca değil;kim olduğunu da hepimiz biliyoruz;hocanın takımı hangi durumda aldığını da biliyoruz...Hocanın aldığı oyuncular çok iyide çıkayabilir ama hepsinin geçmişte iyi oyuncular olduğu ve iyi takımlarad oynadıkları da bir gerçek...Bu maç bitti YİĞİDOLAR..Artık bu maçı unutup Antalya maçına konsanter olamka lazım...Antalya önce çarşamba kupada zorlu bir Trabzon maçı oynayacak hafta sonu da bizle oynayacak..BU takımın zorlu 2 maçı kaldıraması o kadar da kolay değil..Ben bu maçtan puan alacağımıza inanıyorum...Yeter ki Sivasspor bu maça iyi konsanter olsun hoca da maça doğru kadroyla çıksın...Son olarak da inşallah hoca bundan sonraki maçlarda Rahman,Harun,Ferhat,Yunus gibi gençlere şans veriri..İ. Şahin bu haliyle bu takımda oynuyorsa Rahman niye oynamasın...Faruk un ne halde olduğunu hepimiz gördük;ben hocanın yerinde olsam Ferhat'a bir şans daha veririm...Musa bu kadar formsuzken onunla aynı bölgede oynayan Harun a da şans vermek lazım...SON SÖZ:Maraton bu maçta fazla duygusal davranıp hocayı istifaya davet etti...Şİmdi soruyorum bu saatten sonra hocanın değişmesi Sivasspora ne katkı yapacak;yeni gelecek hoca takımı,oyuncuları tanıyana kadar Sİvasspor çoktan Bank Asya yolunu tutar...ATALARIMIZ NE DEMİŞ: DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ...DEĞİŞTİRİRSEN SONUÇLARINA DA KATLANIRSIN...BEN SİVASSPORU ÇOK SEVİYORUM...SİVASSPOR AMATÖRE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DA DESTEKLEDİM,ŞİMDİ DE DESTEKLİYORUM VE DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM...HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...
|