Alıntı:
yiğidom1982 Nickli Üyeden Alıntı
selam sivaslı bir genç olarak dicle ünüversitesinde diyarbakırda okuyorum yıllardaı diyarbakırdayım abimin de dediği gibi gerçekten diyarbakıra hayranım çok mukemmel bir şehir ama sporda oyyle şeyler oluyorki diyarbakır şehrini bile yıpratıyor açıkçası bunu demek istıyorum forum yazılanları herşeyi okudum bir çok arkadşımız diyarbakırı ursa maçında haksız buluyor ama oyle değil bursada çıkan olaylar tetkledi iki kez diyarın bayrağı yakılıp daha 11 yaşında 4 çocuğun toplam 23 kişinin başınaı kırıp kanlar içinde kaldu diyar taraftarı bursada sivaslı olarak forumda bunu demek isiyorum yok diyar yok bursa maçında diyar boyle oldu adamlar tribunde sivası çağırdılar sivassporumuzu alkışladılar denizliyi alkışladılar sorun bir kendinize neden boyle oldu bu diyar takımı inanıyom sivassporum ve diyar ligde kalırsa bu iki takımda kanka olur bir ben sivaslı öğrenci değilm çok sivas öğrenci arkadaşlarımda var net bir şekilde diyom diyarbakırda nereye gitsek gidelim sivaslıyız diyoz geliyorlar sohbet ediyorlar misavir ververler y<ni ama sakın diyarbakırda okuyan bir bursalı varsa demesin bursalıyım aman buna dikkat etsinler sadece
|
Sevgili hemşom Diyarbakır ın İstiklal Marşımıza yaptığı saygısızlık affedilecek birşey değil.