Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği
-MAÇTAN NOTLAR-
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor için çok önemli olan karşılaşma öncesi, tribünlerde helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafı açıldı. Ayrıca tel örgülere "Muhsin başkanım, biz seninleyiz, sen bizimlesin" yazan pankart asıldı. Stat hopörlöründen de Yazıcıoğlu'nun kendi ağzından seslendirdiği "Üşüyorum" şiiri dinlettirildi.
Karşılaşmanın 35. dakikasında şeref tribününe gelen Milletvekili Hamza Yerlikaya taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Bir grup taraftar, "Sivas'a sahip çık" ve "Buraya ne yüzle geldiniz" şeklinde slogan attılar.
Maçın ikinci yarısında taraftarlar teknik direktör Muhsin Ertuğral'ı da protesto etti. "Muhsin istifa" sloganları atıldı.
Maçta ikinci golden sonra çok sayıda taraftar stadı terk etti. Bir grup taraftar da tepki olarak "Üç, üç..." sloganı attı.
|