Cevap: Sivasspor'da revizyon
Rahman ile Harunun performansları A2 takımda iyi çıkmadı arkadaşlar maalesef. Ya alışamadılar yada kumaşları tutmadı. Yasini söylememize gerek yok, bu senenin en güzel topçusu!!! idi. Bizim en az diyorum dikkatinizi çekerim 13 puanımızın uçmasına sebeb olan oyuncudur. Ayrıca Petkoviç iyi niyetli bize çok emeği geçti ama son senede bunu belli etmiştirki misyonu tamamlandı onunda gitmesi caizdir. Faruk Bayer aslında mevki futbolcusu zaman zaman iyi maçlar oynadı alternatif oyuncu fakat belli bir kadro sayımızda kendisine yer bulamayacak artık. Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider ise tam bir fiyasko özellikle Aubey ile Taider den Türkiye 3.liginde bir çok oyuncu var. Hiç ama hiç gerek yok doğru karar fakat Elrio bana göre iyi bir oyuncu tek sorunu Dünya kupası oynayacak olması ve sakatlıkdan çekinmesi bu aşamayıda Sivassporda çekmesinden kaynaklanıyor. Yinede kiralık olması bizim için yer açma babında doğru karar olacaktır. Agbetu genç hırslı ama kapasitesi yüksek olmayan bir kanat oyuncusu. bazı oyuncular vardır çok iyi niyetlidir ama yüzde 60 en üst seviye performansı vardır. Bizim ligi maalesef kaldıramaz Agbetu. Buruno Zita 2 yıldır nasıl kadroda kaldı hala hayretler içindeyim. Aslında iyi fiyata verilebilir. nihayetinde milli oyuncu ve milli takımının banko oyuncusu lakin bizim aradığımız kalifiyede bir oyuncu değil. Gelelim Ferhata bence biraz zaman verilmesi lazım onunda çalışması ve son şansını değerlendirmesi lazım. Yoksa bir yıllığına kiraya verilebilir bu oyuncuyu bence satışa çıkarmamamız lazım.
Genelde düşünce doğru bizim bu oyuncuların yerine 4 tane savaşan takım oyununa yatkın vede yıldız olmayan yabancı oyuncu almamız gerekiyor. Zaten bu sene bizim sorunumuz defansın göbeği ve orta sahanın ortasında playmaker oyuncu sıkıntımız. Bakın azcık Keita sert ve savaşarak oynadı ve takıma alışmaya başladı takımda kıpırdanma kendini belli etti. fazla değil 3 tane onun gibi oyuncu olsa biz bu korkulu rüyaları görmeyecektik. Hatta iddaa ediyorum ilk beşe bile oynardık ama hayırlısı olmadı. Ayrıca yönetim ile teknik kadro arasında boşluk olduğuna inanıyorum. Bunu son yabancı oyuncu seçmeleri ilanında gördük. Başkanımız tam yetkili bir yöneticiyi kulübün içine sokması lazım. Birde en büyük transferimiz Mehmet Yıldızımız takımda kaldı ya en büyük bu oldu şahsım adına...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|