21.05.2010, 01:37
|
|
|
Acemi Yiğido
40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755  
|
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alıntı:
trafocu Nickli Üyeden Alıntı
Olay haber ile üzüntülerimi ifade etmeliyim.Hemen hemen her gün üye girişi yapmadan bile bu siteyi ziyaret eden biriyim.Fazla bir şey yazmak istemiyorum.Ancak Sivasspor yönetiminin bu yaklaşımını hoş karşilamadım.Sivasspor.com ileriye dönük ne gibi bir yatırım vede yaptırım yapabilir ki.Görüş ve düşünceleri esefle karşıladım.Kaldı ki bu sitede seviyeli suç unsuru olmayan yazılar yazılmaktadır.Üye potansiyeli ve isim hakkında kendi bünyeleri içine almak istiyorlarsa karşiliklı rıza alınıp anlaşmaları, değişik çözüm şekilleri bulunabilir.Örneğin sivasspor.com ailesinin %51 Sivasspor yönetiminin %49 olarak hisselenerek A.Ş yapılması düşünülebilir..Anlaşmak önemlidır. Ayrıca mahkeme yolu ile devri söz konusu olamaz.Doğanın tabiatına aykırıdır. "Adalet Mülkün temelidir" prensibi rafa kaldırılmış olur.Saygılarımla.
|
Konu hakkında görüş yazdığımda sayın yener_sahin rumuzlu arkadaşin yazılarını okudum.Aynen katılıyorum.Site möderatörleri olmadık yerde pek çok yazılarımı yayınlamamıştır.Sivasspor.com çok da masum değildir.Keyfi ve ferdi davrandıklarını neticesinde Site adresini sık kullanılanlar sekmesinden sildiğim günler olmuştur.Dikkatli olsunlar derim.
|
|
|