Cevap: Bizi isteyen gelsin
Edizi ben çok beğeniyorum. Özellikle Hürriyetle beraber takımı sırtlayan oyuncu idi... Sedat ile çok iyi anlaşacağına eminim. Senecky transferi olursa kalemizde emin ellerde olacak. Zaten Akın var güzel bir rekabet doğacak. Aslında Akın çok çok iyi ama tek sıkıntısı kontra pozisyonlarda ileri çıkamıyor çizgiye kendini mahkum ediyor. ama genel olarak yakın mesafelerde etkili.. Ayrıca bizim bu sene beyin vazifesi görecek Ceyhunun yorgun gelecek olması büyük handikap. Çünkü malum yaş olarak 34+kupa yı ne kadar kaldıracak düşündürücü. Ama eğer oynarsa futbolunun sonbaharını bahara çevirebilir ve kamuoyuna cevabını verir. Ben yinede 28-30 yaş aralığında bir play-maker olsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Eğer paraya kıyılacaksa bu mevkiye kıyılması gerekiyor.
Birde şu dünya kupasından oyuncu izleme teranelerinden vazgeçelim. Nihayetinde bizim şehrimize bizim ligimize alışmaları çok çok zor. Alın getirin Yeni Zelandanın yada Kuzey Korenin en iyi oyuncusunu (En ucuz onlardır) ne yapacaklar. Onun için ligimizi tanıyan Senecky Berberoviç gibi oyuncular hem uyum sorununu çabuk atarlar hemde ligimizi yakından biliyorlar. Bazı arkadaşlar diğer takımlardaki yeni isimlere takılmalarını biraz yadırgıyorum. Unutmayınki geçen sezon gelen yabancıların hepsi bir Makakula gibi değil, ki olsa bile hepsi Makakula gibidir yani kiralık gelip geçici... Bizim her zaman standart seyirci potansiyelimiz var. İstisnalar harici hep sabitiz..
Ben hocamızın büyük başarıları olmamasına rağmen istikrar açısından destek olma kanısındayım. Çünkü oyun sistemi güç ve dayanıklılığa dayalı.. Dinamizm kazandırmasını çok iyi biliyor. Takım asılıyor ve ruhsuz top oynamıyor.
Şimdi yeni oyuncularımızı dışarıya kulaklarımızı tıkayarak bağrımıza basmalıyız ve tüm takıma destek olmalıyız HER ZAMANKİ GİBİ...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|