Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
Alt 30.08.2010, 19:07   #75
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ünsal'dan Bombardıman

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocanın kendine göre bir hesabı var,bir sistemi var...Hoca bu yılki sisteminde Keita'yı düşünmüyor...Bunun cevabını hoca verecek ama Keita'nın Sivas'taki kampa mazeretsiz 5-6 gün katılmadığı haberleri vardı..Keita'ya gelmediği her gün için ceza kesilmişti..Haz. maçlarında hoca Keita'yı genellikle yedek takımda oynatmış..Halbuki hoca geçen yıl Keita için benim en büyük savaşçım,takımın vazgeçilmezi diyordu..Keita geçen yıl oynadığı tatlı sert futbolla Sivassporun Samurayı olmuştu...Fikret Ünsal Bursa maçın son 30 dak. da hamle yapıp İnsua ve Sercan'ı alarak maça ağırlığını koydu ve maçı kazandı ama biz böyle bir hamle yapamadığımız için kaybettik demiş..F. Ünsal yılların futbol idarecisidir hocanın yağpamadığı hamleiyi iyi görmüş,görmüşde işin reçetesini de açıklasa çok iyi olacak..Aslında Sivassporda bu maçta yedek kulübesinde Keita ve Suarez mutlaka olmalıydı;rakip insua ve Sercan hamlelerini yaparken biz de Keita'yı alrak orta sahaya ,Suarez'i de alarak hücuma destek vererek takımın oyundan düşmesini önlemiş olacak ,belki de son 20 dak. da kalemizde o pozisyonları da görmeyecektik..Suarez de M. Yıldız ile birlikte rakibi daha da zorlayacak,rakibimizin üzerine gelmesini de önleyecekti..Ama bu 2 oyuncu 18 kişilik kadroda olmadığı için bu hamleleri yapamadık...Hoca ne düşünür bilmem ama Keita bu takımda her zaman ilk 11 de oynar,Suarez ise ilk 18 de olur maçın gidişatına göre ya M. yıldız ın yerine ya da 2. golcü olarak sahaya sürülür..Bu tür değişiklikler dünyanın her yerinde yapılıyor ;Uzayı yeniden keşfetmenin de bir anlamı yok...
Kardeş aynen katılıyorum.. Bende en azından kulübede Keitanın ve Suarezin olması gerektigini düşünüyorum. Keita eger mazeretsiz olarak idmana gelmediyse oyuncuya para cezası verirsin. Kadroya almadıgın zaman oyuncu mu cezalandırılıyor takım mı? Bizim kadroda olması gereken oyuncuların başında geliyor Keita.. Yani hamle yapamadıysa hoca maçta kesinlikle yedek kulübesindeki tercihlerindendir...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla