Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 13.09.2010, 22:54   #58
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

kardeşler;
sivas bursa maçından evvel sivassporun eksik yanlarını burada ısrarla belirtmeye çalıştım...we süper ligte hemen hemen bir kaç takım dışında hepsinin taş gibi olduğunuda söyledim...bu haftaki maçın tahmini yorumumdada trabzonun çok rahat bir galibiyet alacağınıda yazdım...ama bu kadar rahat olacağını düşünmemiştim işin doğrusu....ben hala siwassporun eksik yanları olsa dahi kötü takım olduğunu ve hocanın yanlış seçim olduğunu düşünmüyorum..hatırlayın sivas bursa karşısında güzel top oynadı...o zaman iyidide şimdimi kötü oldu..yanlız takımın eksik tarafları sırıtıyor ve bunu buradaki bir çok kardeşim de ısrarla belirtti...ne biliim sol kanatta ferhat yetersiz dendi mehmet yıldızla bu iş olmaz dendi v.s....bu tespitlere karşı mesut bakkal gibi bir hoca son iki maçında hala önlemlerini almış gibi görünmüyor...buna şaşırıyorum...ve sivaslı kardeşlerimin şunu bilmesini istiyorum....alınan kötü sonuçlar kimseyi sıkıntıya sokmamalı lakin sivassporun buraya kadar fikstrü oldukça zordu ..g.s yle oynadı ardından bursayla trabzonla bunlar bu ligin dişli ekipleri..buna rağmen g.s yi yendi...şunu demeye çalışıyorum siwas iyi takım ..mesutbakkal çoğu arkadaşım bana katılmasa dahi iyi hoca...biraz sabırla iyi bir takımı oturacaktır...ama şahsi fikrimdir..bu yıl sivassporun herhangi bir başarıya imza atacağını sanmıyorum...umarım iskelet oluşturulup daha sonra takviyelerle takım layık olduğu yere gelir gönlümüz bunu söylüyor.....