SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Dün aksam oynanan trabzon macında sivasspor takımının yedigi 6 goldede sedat ın hatası var böyle bi stoper olamaz dünyada bu oyuncu 2. amatör kümede bile oynayama ayrıca sivasspor formasını sen kim oluyorsunda yere atıyorsun hem suclusun hem güçlüsün benim anlamadıgım yönetim ne iş yapıor bu adam geldiginden beri böyle hem basarısız hemde motivasyon sıfır..sedat bayrak gibi karaktersiz topcuları takıma getiren yönetimdede hata var sedat bayrak bir an önce gönderilsin eger gönderemiyorsa yönetim yada göndermiosa yönetim bir an önce istifa etsin yazık düştügümüz durumlara bakın..
en iyi anadolu takımı en kötü anadolu takımı oldu bizi bu hale getirenler ortada ve hala şovlarına devam ediyorlar dün gördügümüz gibi...sedat gibi rezil kepaze takımı umursamayan oyuncuları gönderin..yada siz gidin bu iş böyle gitmez anadolunun en cok taraftarı olan kulup böyle yönetilemez ve böyle futbolcuları kadrosunda barındırmamalı.....
bursaspor a bakın bizim gibi olmadılar calısınca oluyomus
demekki çalısmayanlar var yönetim de anlasın artık aman daralıyor kendileri için..