Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 27.09.2010, 11:26   #138
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

fikret ünsalı görürseniz benim yerime sorarmısınız arkadaşlar dünyakupasında oynayan bir stoper ve kaleci alacağız demişti letonya dünya kupasında oynadı bizim haberimizmi olmadı veya ramoviçide hatırlayamıyorum hangi takımda hangi maçlarda oynamıştı,tshabalala nerde?bu durumun tek suçlusu beleşçi,cebinde akrep olan bağkurdan emekli olmasına 2 sene kalmış futbolcuları toplayan yönetimdir...sene başından beri söylüyorum takımımız iyi ama eksik.kaliteli oyuncularla takviye edilmeliydi.manisanın oyuna giren yedeklerine bir bakın kahe gökhan emreciksin,yahu bunlar bizim takımda direk oynar.dünki maçta 18in önüne kadar iyi gidiyoruz sonrası arkası yarın oluyor.forvetsiz bir takımdan başka ne beklenirki elalemin 4 tane forveti var ikisi oyunda ikisi klübede.biz ise kötü formsuz sürekli hiçbişey yapmadığı gibi birde sürekli takım arkadaşlarına kızan artislik yapan mehmet yıldıza tahammül etmek zorundayız.iki futbolcu alırsın iki maçta parası çıkar,puan başı alınan paralar 3 katına çıktı bu sene.küçük hesaplar yapıp 200 bin eurolardan kaçarsan diğer yandan her maç trilyonlar uçar gider.o hikmet karamanın maçsonu harekletleri gözümün önüne geliyorda, ağrıma gidiyor.yazıklar olsun bizi baştan ayağa düşürenlere...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aldair'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...