Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.10.2010, 18:44   #13
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam ligin uzun bi maraton olduğunu biliyorsunuz bu maratonda sakatlıklarda olacak cezalılarda,Bunların arkasına sığınmamak gerek.

TS maçı ile başlayan çöküş devam ediyor,Bunu bizler görüyorsak sizinde görmeniz gerek.

Eleştiriler normal diyorsunuz'da Kayseri maçını'da kaybedersek normal değil anormal eleştiriler'de olabilir.

Keşke bende'de biraz form düşüklüğü var deseydiniz olmazmıydı.
----

Alıntı:
kendalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aciklamalara bakinca kayseri macida kafadan gitmis gibi gorunuyor, hangi takim olursa olsun sivassporumuzun sizinle birlikte birtek maglubiyete bile sabri kalmamaistir bunu boyle bil lutfen, en azindan ben oyle dusunuyorum...insallah sayin baskan almanyaya teknik direktor bahanesiyle gitmis olur ve donerkende hemsehrimiz erdal keser i alir getirir takimin basina, yeter kardesim yeter ya allah allah...
*************. Sen siteye baktığını açıklıyordun. O zaman bu yazılarımızı görüyorsundur. Bak geride kalan maçlar için bu yorumlar. Eğer Kayseri maçında yenilgi olursa valla rekabet içersinde olduğumuz bir takıma yenildk denir Bülent Uygun gibi muamele görürsün. Biz geçen sene gibi yenilmemek istiyoruz Kayseriye. Hucum hoca Allah allah allah Hucum... Bu derbiyi al valla sen kralsın.

(Nasi gaza getiriyorum Yiğidolar )

Hocam Kayseri maçı ile ilgili bir çıkıştan bahsediyorsun. İşte sitemizde Kayserispor-Sivasspor sayfası.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30289
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla