Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 23.10.2010, 00:12   #96
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerden başlasam bilemiyorum;maçtan daha yeni geldim..Herkes tv. de ağır çekimleri izlyerek maçı izledi;statttaki bizler ise maçı çıplak gözle izledik...M. Bakkal geçen haftaki hezimetten sonra mutlaka gitmeliydi;ama gitmedi hala da takımın başında...Takıma taze bir kan,taze bir güç gerekiyor..Tarfatar ve futbolcu gidemeyeceğine kim gidecek;tabiki hoca...M. Bakkal gidip yerine kim gelecek diyenlere katılmıyorum;çünkü gemi gemi su alamya çoktan başladı kaptan gemiyi terketmezse batacak bu gemi...Mesut Bakkal da bu takımın hocası takım sürekli yeniliyor ne olacak peki göz göre göre takımın erimesine,düşmesine göz mü yumulacak,,Biran önce tedbir alınmazsa taze kan gelmezse bu takım kesinlikle düşer...Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olamaz...Yenilirsek savaşarak yenilelim...Sonuna kadar mücadele edelim,savaşalım,pes etmeyelim,sonuna kadar terimizi akıtalım..Eğer bütün bunlara rağmen olmazsa ,takım yenilmeye devam ederse en azından yenildik ama elimizden geleni yaptık deriz..Ama Sivasspor takımı gerçekten maçın başından sonuna kadar mücadele ediyor mu,oyuncular formasını sırılsıklam ediyor mu,Mesut Bakkal oyunu iyi okuyor mu,oyuncularını motive edebiliyor mu,takımını iyi yönetebiliyor mu?Bu sorulara gerçekten evet diyecek Yiğido var mı ?Tbiki yok..,takımın son 7-8 maçta 1 galibiyet alıp sürekli yenilmesi ve çuvalla gol yemesi bunu göstermiyor mu?Yorumların neredeyse hepsini okudum..Artık takım o kadar kötü bir duruma gelmiş ki Taraftar sitesindeki taraftar bile yorum yapmaya bile gerek görmüyor...Demek ki artık kimse bu takıma güvenmiyor,bu takımı yorumlamaya bile gerek görmüyor..İşte bir takımın oyuncularının,taraftarının heyecanı bitmişse işte en büyük tehlike burada.. Çünkü heyecanını kaybeden takımlar er veya geç kaybetmeye mahkum olurlar ve bir gün gelir maç kazanmaları mucize olur ve DE BEKLENEN SON BİR ANDA GELİR:BİR ALT KÜMEYE DÜŞME...Bunu daha önce bir çok takım yaşadı,inşallah sivasspor yaşamaz...Sivassporun işi çok zor,hergeçen gün tedbir alınmazsa bu takım kesinlikle düşer..BU TAKIMI HEYECANLANDIRACAK ,HEYECAN VERECEK TAZE BİR KANA ,GELECEĞİ GÜVENLE GÖRMEMEZİ SAĞLAYACAK VİZYON SAHİBİ,ALTYAPIYA ÖNEM VEREN,GENÇ,DİNAMİK VE DİSİPLİNLİ BİR HOCAYA İHTİYACIMIZ VAR....
Hocam yazdığınız yorum benim yazdığıma cevap gibi geldi belki yanılıyorumdur kusura bakmayın ama size katılıyorum haklısınız da yanlış anlaşılmak istemem ben mesut bakkalın gitmesinden yanayım ve taze kan mutlaka takımı ateşler ama bu kadroyla en fazla 2 yada 3 maç ateşler sonunda yine sönmeye başlar çünkü takımda tecrübesiyle yüreğiyle oynayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez söylemek istediğim buydu....
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla