23.10.2010, 01:26
|
|
|
Usta Yiğido
417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 
|
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Sayın Mesut Hocam....!
Yaptığınız açıklamlara kargalar güler... Öyle açıklamalrınız var ki (Bugün lig tv'de) "Sivassporu kuyunun en dibinden çıkardım...." Adam Allahtan korkar be hocam.. Diyarbakır "harakiri" yapmasaydı, ağzınla kuş tutsaydın 1 puanlarla ligde kalamazdık. Ayrıc asiz değilmiydiniz "Benim elimde sihirli değnek yok, her futbolcum birebir de Türkiyenin eniyilerinden ve sadece iyi arkadaşlık, ilişki ile çözmeye çalışıyoruz" diyen.. O zaman arkadaşlığınızda, ilişkilerinizde, samimiyetinizde bir problem var ve FUTBOLCULARIN SİZİ İSTEMEDİĞİNİ aslınd asende biliyorsun.
"Bırakıp gitmek öyle folay değil" sözünüzü de bağlayacak yer bulamadım. Eğer "tazminat" ise, hani Sivas'ı seviyordunuz, bu sevginizin? bedelle de ölçülemeyecek olduğunu düşünüyorum. Ben gidersem, Sivas düzelecek mi gibi sözlerine gelince, "SEN GİDİNCE DÜZELECEĞİNİ" görüyorum. Çünkü artık Gözbebeğimiz kan kaybediyor, bu kan kaybıyla en önemli destekçisi "yiğidosunu kaybediyor" bunun da gözardı edilmemesini de yönetime bildirmek isterim.
Velhasılı kelam, Hocaaaaaam ...! Futbolcular oynamıyor, çünkü sizi istemiyor.....
Taraftar maça gelmemeye başladı, çünkü sizi istemiyor...
Stada gelen tarftarlar ise onlar da istemiyor, istifaya davet ediyor.
Size yakışanın da DAVETE İCABETLE İSTİFA ETMENİZDİR diye düşünüyorum.
MESUT BAKKAL KOVULDU
MESUT BAKKAL İSTİFA ETTİ
hangi haber başlığı size uygunsa, medyaya onu yazdırın...
"Yiğido kör değil, salak değil, hele aptal hiç değil"
|
|
|