Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YÖNETİME MESAJ
Alt 07.11.2010, 23:26   #44
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: YÖNETİME MESAJ

Bu başlıkta mesaj yazan her arkadaşa sonsuz teşekkürler...Sivassporun içinde bulunduğu durumu o kadar güzel anlatan mesajlar yazmışlar ki..Keşke gücümüz yetse de ,imkanımız,paramız pulumuz,dayımız olsa da aramızda işbölümü yapıp yönetmde görev alabilsek...Böyle bir şeyin olması zaten mümkün değil..Herkesin kendine göre bir mesleği,işi gücü var;en önemlisi de çoğumuz maddi bakımdan yönetime girecek hiçbir şeyimiz yok..Keşke yönetim bu sitede olan bitenleri enine boyuna okusa,kendi aralarında muhasebe yapıp hatalarından ders alıp devre arasına kadar takımı kampa alsa en önemlisi de devre arasına kadar çok sayıda yerli,yabancı yetenekli oyuncu izlenip devre arasında her mevkiye olmak üzere en az 7-8 tane nokta trnsferler yapılabilse..İnşallah devre arsı geldiğinde ve 2. yarı başladığında ben bu filmi geçen yılda görmüştüm demek istemiyor taraftar...Ne diyelim çıkmamış candan ümit kesilmez......Bu taraftar zirveyi de gördü,dibi de...Çıkıp sahada adam gibi 90 dak. oynayacak,yenilgiyi kabullenmiyecek,tekmeye kafa sokacak,koşan,mücadele eden takımı en az 4-5 yıl taşıyacak genç ve dinamik oyuncu transferleri bekliyoruz...2. olarak sivassporun şu anda değişik takımlarda kiralık oynayan oyuncuları da var;umarım RIZA HOCA bu oyuncular hakkında da bilgi sahibi olur ve asıl önemlisi de Sivassporun şu anda bir pilot takımı var ve de 4 Eylül Belediye takımınında içinde geleceği olan oyuncularda var;umarım Rıza Hoca bu oyuncular hakkında da yeterli bilgiye sahip olur...Herkes Banka Asya diyor ama ben yine de bu takımın düşeceğine ihtimal vermiyprum..Yeterki yönetim Rıza Hoca nın istediği futbolcuları alsın...İnşallah herşey istediğimiz gibi gider ve Sivassporu seneye de Süper Ligde izleriz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...