Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim çok doğru söylüyorsun, altına imza atılacak yerlere değinmişsin ama. Ama sı çok derin... Ben sizin küme düştüğünüz seneyi anımsıyorum. Aynı olaylar tavırlar sizde de mevcuttu. Sakın yanlış anlama kardeşim seni yermek yada taraftarını eleştirmek için söylemiyorum. Hakeza Bursaspor taraftarının ve dostunuz Ankaragücünün bizim nezdimizde nezih bir yeri var, fakat durum hal gidiş senin dediğin gibi değil... Değerli Başkanımız bu masaya yumruğunu vurmuyor. Takım içinde guruplaşma var. Lüten yukarıdaki değer tablosuna bak, parasal olarak ilk on içindeki bir takım, borcu olmayan bir kulüp, duyarsız ve neme lazımcı futbolcu topluluğu var ortada.. Her hafta inşallah maşallah diye diye itekledi bu takımı taraftar... Daha ne yapsın çocuklar... Ne çilelerle yollara düşüp takımlarını destekliyorlar bunu sen bizden daha iyi bilirsin. Yeter dediler bizler küsmeyin bir dahaki sefere olacak bu takımda iş var dedikçe onlar gittikce dibe vurdular. Taraftar artık çileden çıktı ve bugünkü üzüntü verici şeyler yaşandı. Beş parmağın beşide bir olmadığı gibi taraftarında içinde değişik şahsiyette insanlar var. Topluluk galeyana geldiği zaman üzerine toprak serpiştirip susturamıyorsunuz işte. Çünkü hem çuvaldızını yiyor taraftar hem iğneyi... Olmuyor işte her yol denendi yine olmadı. Bizde sitemiz adına bu durumdan rahatsız durumdayız. Ama elden de bir şey gelmiyor be kardeşim... TARAFTAR HAKLI....
|
taraftar elbette haklı..aksini soylemiyorum..sadece her daim duruşunun nasıl olacağını nasıl tawırlar sergilemesi gerektiğini belirttim.ve bunları belirtirken lütfen ukalalık olarak algılmayın süper ligin en eski takımlarından bursaspor ve en eski taraftar gurubu olan taraftarından ornekler verdim ki eski olmak tecrübenin fazlalığını gosterir
Hal durum senin anlattığın gibiyse Sivasspor taraftarı neden isyanını ynetim ve başkana yapmaz bunu anlamıyorum bir ornekle pekiştirelim buradaki kardeşlerim mesut bakkalı eleştirdiler topcuları eleştirdiler eleştiriler sürekli bu yondeydi hep...mecnun başkana ve yonetimine dair bi eleştiri yorumu okuduğumu anımsamıyorum(bir iki istisna yorum dışında) kaldıki forumun tüm başlıklarını inceleyen biriyim sorun mecnun başkanın masaya yumruğunu vurmamasıysa bunu sorunu takımla topçularla uğraşmak yerine direk başkan ve yonetimle halledilmesi gerekmezmidir?