Konu: Yorumsuz...
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yorumsuz...
Alt 08.11.2010, 01:29   #13
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yorumsuz...

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben takımın ilk haftada g.s yi yendiğinde takımın kotü olduğunu soylediğimde bir çok arkadaştan burada eleştiri almıştım...bu maç için azda olsa umudum vardı ama İ B B nin ne kadar tehlikeli olduğunuda belirtmiştim..rıza hocayla bu iş olmaz ilk haftalar falan demesin arkadaşlar ..iş rıza hocada falan değil..bu gün maçın gollerini izledim..sivas taraftarı beş beş diye bağıryordu..bir bursalı olarak sırtımdan aşağıya doğru sıcak bişeyler hissettim..utandım doğrusu..insanlar küfür ediyor bunu izleyici tv de net bir şekilde duyuyor..olurmu ya..elli kere soyledik burdan bu takımın taraftarına ihtiyacı var bu çamurdan hep birlikte çıkacağız çıkmasınada çamurdan boyle çıkılmaz..takım yenildi diye rakip takım alkışlanmaz..bu sonucun en büyük faktorü rıza hocanın maçtan once verdiği demeçtir bunu maçtan once belirtmiştim..sevgili kardeşlerim ...şunu asla unutmayalım takımın morali sıfır..alınan netice her ne olursa olsun sezon bitmeden düşenler belli olmadan bunu asla ve asla takım oyuncularına lanse ettirmemeniz gerekiyor..tekrar soylüyorum..SONUÇ HER NE OLURSA OLSUN....zira bu tepkiler takımı alıp yukarıya çıkarmaz aksine bank asyaya gonderir ve bank asya dediğimiz yer emin olunki süper ligden beter bi yer millet orda birbirini yiyiyor çıkmak için..topçuları almış zaten şimdiden bir telaş..ben bütün sivasın takıma sahip çıktığını stada koştuğunu kısacası üzerine düşenleri yaptığını biliyorum..ama bu gün sahada gormüş olduğumuz taraftar gorüntüsü bu takımı mahveder...belki bir çok kardeşim bana burada senin takımının keyfi yerinde bizim içimiz kan ağlıyor diyebilir...en az sizin kadar bende üzülüyorum alınan her yenilgiye...taraftar sonuna kadar bu takımın arkasında duracak ve takım düzlüğe çıkacak bu sene sivas için bitti...ligde kalması için ne gerekiyorsa yapılacak..haa taraftar sonuna kadar ardında dursun bu işin sylemek bile istemiyorum takım bank asyaya giderse o zaman her seysizlere caizdir ..saygılar...

Burda anlaşılmayan bir nokta var.. Bizim yaptıgımız yenilgiye bir tepki vermek degil.. Zor günde takımı yarı yolda bırakmak hiç degil.. Bizim tepkimiz RUHSUZLUGaDIR... Bizim tepkimiz formasını ıslatmayanadır...Ne yapacaktık Belediyenin topcularını alkışmayıp? Biz ne diyarbakırlılara benzeriz ne trabzonlulara biz sahaya inip misafir takım oyuncusuna da hakemede saldırmayız. Ya da fenerliler gibi kendi futbolcumuzuda dövmeyiz? cok medeni olarak( belki utanma duyguları kalmışssa ) 5-5 diyerek utanmalarını saglamaya çalıştık. Sahadaki eziklige şahit olsan sanırım bu yazıyı yazma geregi dahi duymazdın. bu iş ne rıza işidir ne morinho bu iş sahada yürek işidir. A2 takımından çıkan topcu 3 maçtır takımın en iyi topcusuysa (mücadele anlamadında iyilikten bahsediyorum) takımın sözde kaptanları ve eskileri durup düşünmelidir.

Bizim maçlar geçen yıl en kötü gününde dahi 10 bin seyirciye oynanırdı bu sayı düşüyor. Cünkü seyirci küstürülüyor. Bende jübilemi yaptım. Onlar oynasın yönetim izlesin.. Ne diyim. Hala transferleri hocaya yaptırıyorlar. Uslanmaz bunlar.Bülo işe yaramaz 10 adam bırkaıp gitti, muhsin hoca 5 adam bıraktı gitti ,bakkal 5 adam bıraktı gitti bi de rıza 5 adam bırakır giderse borcu olmamakla övünen yöneticiler krize girerler.. bunu sivasın bütçesi taşımaz. Yanlış anlaşılmasın rızaya hiçbir sözüm yok. Zaten kariyerindeki en büyük hataya imzasını atıp sivasa geldi...

Ceyhun denen adamı yere göge koyamayanlar onun ugruna geçen yıl takımın yıldızı cihanı görmezden gelenlere soruyorum... Nerde ceyhununuz?
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla