Konu: Yorumsuz...
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yorumsuz...
Alt 08.11.2010, 23:06   #30
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yorumsuz...

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Çok doğru söylüyosun da. Da sı var işte.

Bu iş 1-2 hafta işi değil. Taa Geçen senin yaz kampından başladı 2009 Temmuzunda.
O zamandan beri her maçta 3-5 yiyoruz. Gol yemediğimiz maç yok.
Bülo varken takımın içini boşalttığı için hazırlık maçlarında rezil olduk. Taraftarın sesi çıkmadı.
Lig maçlarında rezil olduk taraftarın sesi çıkmadı. Yine de yuhalam veya istifa sesi çıkmadı ama Bülo bizi bıraktı gitti, yarattığı enkazı kaldı.
Muhsin Hoca geldi yine iyi sonuçlar alamadık ama yine tarftar kimseyi yuhalamadı. Her maça full gelmeye devam ettiler. Yine tepki yok.
Ardından Mesut hoca geldi. Yine galip gelemedik ama yine de stad hep full çekti. Hep bu takımın arkasında durdu. Hiç kimseyi suçlamadı.
YETER ki BU YILI ATLATALIM yaza düzeltme yaparız. OYUNCULARIMIZ SENEYE HERŞEYE SIFIRDAN BAŞLAR. ŞİMDİ MORALLERİ BOZUK ONDAN OYNAYAMIYORLAR. Diye düşündük.
Ama ne oldu. Bu sene yine ruhsuzluk hat safhada.
Karşılığında ne oldu 11. haftada rakip takım lehine tezahürat yapılmış.
Adam tehdit etmemişler, Küfür etmemişler, Sadece yeter artık diyebilmek istemişler.
Taraftar ne yapsın 1 buçuk yıldır sesimizi çıkarmadık belkide oyuncular o yüzden sallamıyorlar diye düşünmek hakkları değil mi????

Allah aşkına o goller yenecek goller mi???
Taraftar sormaz mı artık!!!
Oyuncular Gerçekten de Dalga mı geçiyorlar ??
11 haftada 1 kez 6, 2 kez 4, 1 kez de 3 yiyosun Gol yemediğin maç yok!!!

sewgili kardeşim..
ben hala sorunun nerede olduğunu anlamaya çalışıyorum...bu takımdaki sorun futbolculardamı yoksa bu takımın içini boşaltan(sizlerin tabiri) bülent uygun mu veya bence hiç bir suçu olmayan ve süper ligte en değer verdiğim hoca mesut bakkalmı veya sivassporun ozle orülür düşüşünü yaşarken herşeye kalan yonetim veya başkanınız mı?dediğim gibi sivasta yaşamadığım için oradaki havayı teneffüs edemiyoruz..konuya sizler kadar vakıf değiliz..ama benim şahsi fikrimi sorarsan ben ne topçuyu nede hocaları suçlarım(kısmen suçlanabilir) anlatılan burada grdüğüm sorunun yegane sebebi onetimden kaynaklanıyor gibime geliyor...bence sorun oradan halledilmeli..saygılar..