Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı
bence taraftar yaptıklarında sonuna kadar haklıydı. bence sadece kamanan çıkarken yuhalanmamalıydı. tek hatamız buydu bence.
ama bazı grupların skor 3-0 hala takımı desteklemeye çalışmasını anlamıyorum.
bu durum bülent bey 7 maçta 1 puan aldığı dönemde de vardı , hala devam ediyor. şimdi o zaman bülent diye bağıranlar şimdi en büyük bülent düşmanı (yönetim arkasından konuştu ya).... kardeşim bişeyler olumsuz giderken başarısızlığın arkasında durmaya çalışmak çok mantıksız.... bazı durumlarda destekten çok tepki vermek daha iyi olur bence...
|
bir kayseri bir karabük düşünün ligde rahatı yerinde...bu takımlar ard arda maçlar kaybetsin bilmem kaç hafta mağlubiyet alsın..işte o takıma tepkilerin en büyüğünü verebilirsin...o durumda muhtemelen takımları 10 veya 11 sırada olacaktır...ama Sivasspor takımın ligdeki yerini gorüyorsun bunun yanında bu ligde kolay takım olmadığını ve hepsinin üzerine bank asyanın adeta cadı kazanı olduğunuda gorüyorsun...bu takıma düşeceksede kalacaksada iş bitene kadar destek verilmesi gerekmezmi..her ne kadar kotü oynasalar dahi.....yapılacak en ufak bir tepkinin bana takımın pozitif anlamda ne kazandıracağını veya neler kaybettireceklerini sıralayabilirmisin....süper ligde cok büyük paralar donüyor..herkez bu kulvarda olmak ve burada yarışmak istiyor bu iş eskisi gibi değil artık...takımın hayati tehlike yaşadığı şu günlerde taraftardan kaynaklanabilecek en ufak bir sorun rus ruleti oynamaktan farksızdır gibime geliyor.her ne olursa olsun desteğe dewam etmek gerekir diye düşünüyorum...en azından sonunu grene kadar...en azından düzlüğe çıkana kadar şu düzlüğe bir çıkılsın ondan sonra tepkiler dile getirilsin şimdi değil...şimdi yapılması gereken çok daha nemli işler war...ligde kalabilmek gibi....saygılar...