Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraftar ne istiyor
Alt 13.11.2010, 13:59   #2
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Taraftar ne istiyor

Evet çok güzel bir konu gene.Emegi geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Çok güzel bir konuya parmak basılmış artık bu degişime yeni bir kan akışına yeni yüzlere ve hatta yeni bir yönetime bu takımda ihtiyaç var.SİVASSPOR lig tarihinde ilk defa süper lige çıkmıştır bunu ben degil sizlerde mutlaka biliyorsunuz.Bu ilk çıkışıyla beraber ligi yerinden oynatmış anadolu takımlarınında ufkunu açıp 3 büyüklerin tekeline son vermiştir.Bunuda geçen sezon bizim yapamadıgımızı bursasporun yaptıgı yakaladıgı başarı ile gördük.51 yıllık tabu yıkıldı ve bir anadolu takımı şampiyon oldu trabzon haricinde.Trabzonu pek konuşmak istemedim o da istanbul takımları ile birlikte 4 cü büyük olarak kabul edilip tekelin bir parçası oldugu için.Şimdi yapılması gereken bir ana önce ara transferde mutlaka ama mutlaka ligde 2ci yarı tutunabilmek için defans ve kaleci ihtiyacını giderebilmek lig bitiminde ise çok iyi bir tarnsfer politikası ile takıma takfiye yapabilmek bu aradada iyi hazırlana bilmek.Ancak ve ancak eski SİVASSPOR'umuza böyle kavuşabiliriz.Tabi bunlar benim görüşlerim sizlerin görüşleri nelerdir bilemem görüşlerinizede saygı duyarım.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla