Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!
Alt 08.12.2010, 19:49   #9
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değişik vilayetlere stad projeleri mevcut. Bunun kapasiteleri araştırdığım kadarı ile Malatya 30 bin (ultra lüks) Afyon 20 bin Sivas 20 bin Trabzon 45-50 bin düşünülüyor. Ama bizim için esas olan, eğer nüfusa göre bu kriterler uygulanıyorsa neden bizden 100 bin Merkez nüfusu az olan Trabzon'a 45-50 bin vaya bizden yarı yarıya düşük olan Afyon'a (Merkez 164 bin) bizimle aynı kapasiteli (hemde alt ligde oynamasına rağmen) stad yapılıyor. Bunun amacı nedir neye dayanarak bu sistem uygulanıyor bilinmez ama bizim sesimizin çok ama çok az çıkması bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Hem siyasi olarak hemde nüfus olarak pasifiz. Eğer siyasi olarak güçlü olursak inanıyorumki nüfus da bu işle daha güçlü ses çıkaracaktır.
Ben stat falan yapilacagina inanmiyorum.
Trabzon, Bursa, Eskisehir, Izmir, Ankara`ya falan stat yapilmadan bize sira falan gelmez. Trabzon disinda o sehirlerede önümüzdeki 5-10 senede stat yapilacaginada pek inanmiyorum.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 50sekiz'a Teşekkür Ediyor...