Alıntı:
mgulseven Nickli Üyeden Alıntı
Zaten bu maçı kaybedersek fener maçının akibetini düşünemiyorum.SİVASSPOR'un bu maça agırlıgını koyup ne yapıp edip alması lazım.
|
Haklısınız.Ama ben maçları isimlendirerek veya güç dengelerine bakarak düsünmüyorum..en azından bu yıl için Sivas adına düsünmüyorum ..Siwasın İçerideki maçları taraftarında desteğiyle alması gerekiyor .rakip her kim olursa olsun içerideki maçı aldığınız zaman dısarıdaki puan kaybına krediniz olabiliyor.burada güç dengelerini düsündüğümüz zaman Konya gibi takımlara karsı elbette Sivasın galip gelmesi gerekiyor yani sunu anlatmak istiyorum Sivas içeride fb ye ts ye kaybettiği zaman güçlü takım diyebilir kendiniz awutabilir önünüzdeki maçlara bakabilirsiniz..ama konya gibi takımlara içerde maç werirse Siwas içeride hangi maçı alabilir diye düsünmeye baslarım ben..durum wahim ötesi olur cıkar..yani özetle içeride maçları alacak Sivas..we suna adım gibi eminim Siwas oyuncu performans we kalitesini yakaladıktan sonra kafaya oynayan takımlar dahil yenemeyeceği takım yok..bakınız g.s macı..bakınız bursa macı(sonuc önemli değil mağlup olmus olsada bursaya karsı Siwasın oynadığı futbol harikaydı) yeterki war olan o kalite yakalanıp açığa çıksın.....